MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 29, 2010

omakk aii besarnye parcel

semalam ada dapat parcel paling besar aku pernah terima.kalau tak salah ni hadiah GA tp aku xingt dah..GA apa hehe....buka2 je...jeng2...adiahnye ialah set teko.tapi malangnye..teko nye udah pecah berderai...ni mesti keje budak2 courier tu nye pasal sure dia lambung2 je aku nye parcel tu..wlpon dah terang menderang kt kotak tulih FRAGILE.ada ke diorang kesah fragile tak fragile?sure diaorg baling2 je parcel ni

nk wat camne...xde rejeki aku nk mnm petang pakai set teko baru ni...ehehhe..xpela..cawan dia 5 biji elok, sebiji tu dah retak menanti belah.isk2..sayang btol la....kepada puan penganjur SITI NORAIN terima kasih banyak...sedih saya tengok teko tu pecah...

besaq kan parcel ni
ni isi dia set teko
teko yg dah hancur berderai...
tinggal la 5 bj cawan yg ok

38 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik tu cawan tu..sayang teko dah pecah, tak pe..still leh guna cawan tu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

alahai nana
xde rezeki ar nak minum teh ngan set baru tue...
cantik plak tu....

Ena said... [Reply to comment]

alahai..
tak pe la nana.. leh ganti ngan teko lain kan!
lgpun cawan tu still ok.. comel je.. ;D

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

aler, takpelah, kalu anto barang mudah pecah ginilah...dah tulis kat luar FRAGILE pun, derang masih tak paham2...uhukss

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alahai syg nya..

pecah habis ye..

Adyshariz said... [Reply to comment]

cian nye teko tu..kalau tak boleh pakai time raya ni.. takpelah nana..rezeki kat cawan tu jer.. cantik jugak

nieda said... [Reply to comment]

sayangnya, pecah pula..xpelah xder rezeki

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

la mak ai.. agaknya kena tulis 'AWAS!!HATI2 BARANG NUDAH PECAH" baru paham kot..

nasib tak pcah semua..kalo tak lg la hugiiiiii

Hezesuze said... [Reply to comment]

sadisnye...weii bleh wat aduan nie...ssengal tul arr dowang buat keje...

Lelord said... [Reply to comment]

cantik..nana cari la teko yg kaler cam bunga tu

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..cantik nya set teko nih..sayang la plak teko nya pecah....camna la bdk2 courier tu buat keje...

beba said... [Reply to comment]

alahai sayang tol..comel jek set tu..
terkena ngan dak courier yang malas la tu..pakai lambung2 jek..kalau dapat yang jenis bertanggungjawap ke mesti sihat jek set tu..

atty's said... [Reply to comment]

cantek setnya nana..takpe lah ..tinggal cawan pun jadk ar..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

alahai sygnya..wei xyah buang air liuq tulis fragile..depa ni sume xmcm kt jepun..klu kt pos jepun..dorang treat sume brg2 tu as brg dorang..so ape prasaan klu org baling2 brg ko tu..ha sbb tu dorang cermat sket..kt mesia ni..dorang main campak jek..aku dh lali dh ngn pemandangan campak mencampak ni..haih..tau la byk parcel nk kena handle..tp tu amanat..isk malu aku nk ngaku keje pos..wlaupn aku xde kaitan ngn mrka2 yg menguruskan parcel ni..so nk selamat pakai la courier yg ade guarantee..bole claim balik klu brg pecah..atau kalu mls panjang cite.kena balut setebal mungkin brg2 kaca tu..pastu letak bubbles.

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

sayangnyaaa....tapi nak buat mcm mana....benda dah jadi.... tapi nasib baik cwn2 tu tak pecah...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

alahai syg nye..pecah huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la seb baik xpecah seme..klw tak dapat habuk je heheh

Nana said... [Reply to comment]

zana-tu la...xde rejeki hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tu la..kawen2 la teko tu nampak nye..hehe xkisah la kan..kawen pon kawen la

Nana said... [Reply to comment]

izan-ahh mcm kes FM aku bg kau tu la..dia campak2 patah mulut burung tu

Nana said... [Reply to comment]

fara-tu la sayang btol..sian puan penganjur jauh2 dia pos sudahnye berderai

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-huhuhu tu la...xde rejeki..xpela cawan tu leh pakai

Nana said... [Reply to comment]

nieda-itu la...xde rejeki kan terima je la

Nana said... [Reply to comment]

fiza-rasanye klw kita tulis gitu pon dia lg hempas2 kot hehehe tu la nsb baik xpecah seme

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-sure ramai lg yg ada kes mcm saya ni kak..klw brg mudah pecah jawanye mmg pecah la sampai kt kita

mama zharfan said... [Reply to comment]

ala...ciannya...me pernah terkena, dulu hadiah menang contest lady in red (deco stuff)..penganjur baik ati replace dgn yg baru :)
ni me tgh tunggu hadiah teko antik from saidah ipoh GA..harap2 tak pecah ler..huhuh

BUNGA said... [Reply to comment]

Alahai..sayangnyaaa.. cantik tu.. tp x perla... cawan tu still blh pakai lg.. kalau semuanya pecah.. lagilah sadiskan..huhu

nEa FleriDa said... [Reply to comment]

ala sayangnya.. nasib baik xpecah semua kn...

Nana said... [Reply to comment]

lelord-hehe tu la..xpun cr teko plain je kan. ok gak

Nana said... [Reply to comment]

ana-huhuh...redha je la dah xde rezki nk pakai teko tu

Nana said... [Reply to comment]

beba-heheh tu la..mmg kompom la diorg lambung2 je...nasib badan...

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-tu la..nsb baik bukan saya beli , ni adiah dr org klw la saya beli mau nanges

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tu la pasal...contoh paling ketara bole nampak kt airport.beg2 kita tu dia main campak2 je dalam lori nk bawa ke kapalterbang tu ada tu aku tengok dia campak sampai jatuh ke tanah ishh hampeh tol

Nana said... [Reply to comment]

ros-tu la menda dah nk jadi kan...xde rezki la tu

Nana said... [Reply to comment]

eli-btol..sayang sgt..xpela..janji cawan dia ok

Nana said... [Reply to comment]

suziey-wah baik nye hati puan penganjur tu...hrp2 teko kali ni xpecah la ek

Nana said... [Reply to comment]

bunga-ahh nasib baik cwn tu elok lagi..ada satu je yg pecah

Nana said... [Reply to comment]

nil-tu la..sayang sangat....xpe2 ada lg 5 cwn yg ok tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...