MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 8, 2010

seprise utk en. amrul

seperti yang dijanjikan...ini lah dia seprise yang aku buat utk amrul sempena 4th anniversary kitaorang

cuppies ni aku order kt kluang sana nun..oder kat LIZA kawan kepada zana mama batrice.tq zana..suggest kan kak liza ni utk tempah cuppies.sape2 yg duduk kluang tu kalau nk oder kek / cuppies jangan segan2 nk order ngan LIZA ek....

ekceli cuppies ni dah selamat di terima amrul malam tadi, awal beberapa jam dari anniversary kami disebabkan tokei cuppies ni ada hal kt KL & xdapat nk buat arini, so dia buat semalam.

mcm mana aku wat seprise ni??hehe...aku dah pakat ngan kak liza ni, suh dia jumpa amrul kt satu stesen minyak kt kluang sana nun..aku ckp ngan amrul nanti bole tak g stesen minyak taman A (lupa dah nama taman hahah..) ada member nk kirim barang...hahahah...amrul langsung tak tanya barang apa?amrul pun setuju...heheh mcm mana la reaksi muka dia kan..dapat cuppies ni...sure kak liza tu nampak mcm mana muka amrul kembang2 kuncup kena seprais ngan bini dia kekekekeke....

yang, hope you like it la ye...hehe...tu je yg saya mampu nk wat seprise kat awak...tq kak liza..cantik sangat cuppies ni.. like it so much!

cuppies kaler pepel my favorite colour



p/s: malam tadi aku sms tokei cuppies, kak liza ckp muke amrul terkejut monkey kena seprise kekekek....hah...tu la selalu amrul wat seprise kat aku kan...kali ni biar dia kena plak

38 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

lomantiknya!!! msti dia malu giler ngn k.liza..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye en Amrul dpt seprise..n mmg sweet cuppies tuh..hehe

nway, Happy 4th Annniversary ye Nana..smoga sntiasa berbahagia ngan em amrul n damia tercayang..kire aci lah kite wish kat entry ni ek..=p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

waaa... kretip lah kak nana nih! i loike!!

Sricahaya said... [Reply to comment]

Happy 4th Anniversary..
semoga berbahagia & berkekalan sehingga akhir hayat..aminn

juelee said... [Reply to comment]

heppi annebersary..

iswatie "colours of life" said... [Reply to comment]

sedapnya cuppies tuh..slurpppppp

SyaNa said... [Reply to comment]

hepi anibesari beb
cun CC tu.suke tgk yg bunga2 ade kuning tu

amacam abg askar?? terkejut???
hahhaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnye kasi suprise kat hubby...romantik la...

~ana~ said... [Reply to comment]

cc tu nmpak sedap la..mesti en amrul happy..:)

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hahahah kak liza tu ckp dia blurr..tekezott kekekke

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh xpe wish sini pon bole masih ari yg sama heheheh
kita membalas seprise2 yg dia dah buat hehee

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe...nk bg rumahtangga makin bahgia kena wat sesuatu yg lain kan...hehe dah kita ni jrg2 jumpe dia kena la buat something yg dia bole rasa kita ni selalu ingt kat dia heheh

Nana said... [Reply to comment]

sricahya-tq...amin2

Nana said... [Reply to comment]

jue-tq...ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

watie-kek tu xdpt nk rasa so xleh nk komen sedap ke tak sedap tp tuan empunya badan kata sedap hehee

Nana said... [Reply to comment]

syana-tq..hehe aku pun suka aku main bg tema pepel je so jadi la cc ni...sgt puas ati

hehe amrul tekezot berok kata tokei cc tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe sekali sekala...kena wat menda2 seprise gini kan kasi dia dihargai hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe suka kot..banyak kali amrul ckp mekaseh..hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

alahai..sweetnya couple ni..

semoga hubungan nana n amrul berkekalan hingga ke syurga...

bila nak cantikkan kulit ni??? kata anniversary....wakakakakaka...best services ok...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tq...amin2
muahahah..cantikkan kulit?arini xleh la partner xde muahahah..esok bole..esok partner balik heeeeeee

lia said... [Reply to comment]

hepi anniversary....

Nana said... [Reply to comment]

tq lia..

atty's said... [Reply to comment]

mesti amrul terharu + happy sgt2

Nana said... [Reply to comment]

kak atty-hehe dgr suara dia pon ada gak ala2 terharu hahaha

wantie said... [Reply to comment]

wah wah.. mesti en. amrul suka dapat surprise.. cayaklah nana.

ibuayu said... [Reply to comment]

hpy aniversy. Still like purple ye..mcm baju pengantin 4 tahun lepas

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

waaa so sweet..beshnyer...slamat ulang tahun...;)

mama tisya said... [Reply to comment]

laki bini yg suka wat surprise..tkleh bygkn muka amrul dpt surprise...ingtkn td wt surprise cuppies dr nana ke kluang

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe...dgr suara dia pon pas dapat cuppies ni dpt bayangkan mcm mana muka dia kembang2 kempis hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ibu ayu-hehehe mmg suka kaler pepel...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

aisha-tq...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe ssh klw kita nk anta ke sana blom tentu cuppies tu sampai dengan elok hehehe klw dia ada sini mmg kita wat sendiri jek

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

mestilah amrul terkejut monkey... tetiba wife dia wat seprais...

cuppies tuh pon comei la... akak pon suke pepel kaler...!!

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehehe sy jrg2 wat seprise kt amrul hahaha...xdpt bayangkan mcm mana muka dia aritu

owh akk suka kale pepel gak ek ehehhe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sori la aku bz lupe nk wish ko..happy 4th anniversary yek...hehe..smaa la kt 4thn..hehe..aku pn dpt surprise cuppies..ko pn buat gitu yek..hehee

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe..xpe..aku dpt idea ni pas aku tgk en3 ko dpt seprise aritu hubby ko bg hehe ni aku lak bg kt amrul

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

bestnya...dah lama tak dapat surprise dari org....selalu surprisekan org jerk...huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

hehe ros kita ni klw dpt seprise dr amrul je la..org lain xde bg seprise hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...