MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 21, 2010

TARAGUNA

aih..aku dah xde idea dah nk tulis apa kt blog..selalu klw amrul ada weken tu mcm2 la cite, pastu banyak la gambo aku tepek2 sini..di sebabkan weken aritu amrul xde so weken tu mmg weken yg membosankan..

apa aku nk cite ek?emm..ok la aku nk cite psl kisah lawak yg terjadi masa aku baru2 abes spm dulu.pas aku abes spm kan aku penah keje kt kilang saje2 la konon nk rasa keje sebelum sambung blaja kan..

ada la sorang mamat india ni...aku tau nama dia GUNA je & name tag dia pon tulis GUNA...mamat GUNA ni operator machine panadol orang nye innocent gitu....satu ari machine tiba2 breakdown...& kebetulan plak lalu la sorang kwn aku yg agk laser mulutnye..pastu dia ckp woi...GUNA nape kau punya mesin ni??problem ke?GUNA jawab ahh la..rosak la...
huh! kau nk memang TARAGUNA la!!

aik...aku tiba2 dengar kwn aku ckp mcm gitu tros aku g kat dia...aku ckp wei...kenapa kau ckp TAKGUNA kat GUNA?? xbaik tau...dah mesin tu nk rosak..asal ko nk salahkan dia plak...pastu kawan aku tu tros gelak kat aku.dia ckp la...kau tak tau ke sapa nama penuh GUNA??aku ckp xtau yg aku tau nama dia GUNA je..kwn aku ckp ok mcm ni, kang klw ko nk kuar g kantin ko tgk kat notice board cari sapa nama penuh GUNA

aku pun time break tu g la kt notice board & aku cari satu2 nama GUNA last..last...bila aku jumpe nama penuh dia teros aku gelak mcm nk putus urat kentut sebab apa???sebab memang nama penuh dia TARAGUNA muahahahah...adoi...lawak gile la..nasib baik dia orang india..klw dia org islam hari2 kita dok doa nama dia TAK GUNA...lama2 jadi orang yang tak berguna..kekekek..

haih..tiba2 plak aku teringat kat budak TARAGUNA tu...muahahahah....

23 ribu orang memberikan idea bernas:

eT said... [Reply to comment]

hhaaha..lawaks...agak2 dia amik ati x..
ntah2 dia p jpn tukar nama..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nama mcm tu pun ada..mcm mcm...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahahha.
ptut ler kwn tu tak marah.
ko ni nana..
adeii

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

unik nama tp ... lawakkkk pun iye

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahhahah lawak la wei kisah ko ni..kisah benar tp mcm cite lawak..ekkeke:p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahahaha tak boleh blah..skt perut tahan gelak.. haha adeilah...k.nana ni..kata takde cite..ni ade bhn cite ni..ok lah tu..hehe..

Hezesuze said... [Reply to comment]

aiyarrkk putus urat kentut akak jgak baca n3 ko nie nana oiii...

Taraguna....mihahahaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ingat lagi tu kisah lama...taraguna betul!!! ekekekke

Ena said... [Reply to comment]

tompang gelak sekali lahh..
hahahhhhhhhhhhhhhhhh..
;D

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ni klu org cine lak ckp TALAKGUNA la ini olang,hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

et-hehe guna tu budak baik kita kutuk2 pon dia diam je hahahha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha tau xpe kita ingt diorg main2 rupa2nya btol

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha lgpun budak tu budak baik kdg2 aku saje jahat2 mulut kutuk2 gak dia senyum je hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehe tau xpe..

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe aku rasa mcm nk share kt dalam radio2 kan pagi2 ada topik2 lawak ke apa ke kan hahaha serius aku gelak sensorang ingt kan kisah tu blk

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehe korek cite lama2 hehehe saje nk share hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahaha...jgn sampai putus kak..nk putus xpe hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahahah mmg taraguna itu budak

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheheh sila2 kasi ilang stress hahaha

Nana said... [Reply to comment]

zt-kompom cina pon xkan ltk nama tak lak gun ahh hehehhe

Yana said... [Reply to comment]

hahahaha lawak gile...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

adddeehh.. keras perut aku duk gelak..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahahahah...buleh plak nana teringat kisah spm..mentang² xde cite ms wiken adoiiii laaa TARAGUNA betul lah ahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...