MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 1, 2010

tempahan kuih sarang semut kini dibuka....



salam..wat kengkawan ku yang dikasihi..cewah ayat manis tu nk juai kuih hehehe...atas permintaan kawan2,aku dengan ini membuka tempahan kuih sarang semut...

ni kesinambungan dari tahun lepas..so masuk tahun ni, tahun ke-2 la aku wat bizness kuih raya ni.tp aku hanya juai kuih sarang semut saje...xde kuih lain ok...cara bayaran tu terpulang klw korang nk datang amik sendiri kuih ni kat umah bole bayar time amik nanti or nak bayar pakai maybank2u pon bole...klw korang jauh sgt..nanti kita jumpe kat mana2 janji amik kuih tu.klw dekat2 area keramat ni bole la aku nak anta.

harga utk satu balang = RM24 (50pcs)
tempahan last di terima : 31/08/2010
untuk pertanyaan lanjut bole ym je nanamrul@yahoo.com
tak pun drop jek msg korang kt pesbuk yea..


ni ada beberapa org kwn2 blogger yg dah penah order last year..so klw nk tanya rasa kuih ni mcm mana sila la tanya dengan mereka2

http://www.elizadianna.com/

http://atiechumel84.blogspot.com/

http://hezesuze.blogspot.com/


kalau nk tgk en3 pasal kuih ni masa tahun lepas bole masuk sini

http://ibudamia.blogspot.com/2009/09/kuih-sarang-semut.html

http://ibudamia.blogspot.com/2009/09/kuih-dah-siap.html


13 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

bagus nya meniaga cenggini..nk rasa gak..tp jauh nyaaa..

Hezesuze said... [Reply to comment]

Farra
xyah rasa ...kompom sedap..orait jgn lupa tempahan kuih akak ek...huhu

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wah..tokey biskut sarang semut rupenyer ye..mesti best biskut nana ni kan..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sebelum beli ader rasa2 dulu tak...ekekeke...

insyaalllah...nanti kalau ayu nak ayu order

[-suziey-] said... [Reply to comment]

bisnes bisnes..maju maju..ekekek:D tah pape tah komen aku:p

aku xsuka sarang semut jenis sagat ni..aku suka jenis old style yg mcm cupcake tu..ko buat x?

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehe..ni seme kawan2 la yg minta suh buat...pastu dah ada blog tepek la kt blog kasi luas skit pasaran hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehehe tq..tempah utk kali ke-2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe ala..sikit2 je..buat utk kawan2..insyallah..buat dengan penuh rasa kasih sayang insyallah sedap hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-alamak..mcm mana bg rasa ek..kang pos sure lebor hehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ha?old style?mcm mana?aku tau satu style ni je hehehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

ahhaaakksss.... dah order dah

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wowie...blog I glamer la :P

nana, nnt eli nk order jgk tau..tp xmo order skang, tkt habis sebelum raya ekkekeke

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana nak order dua balanggggggggggggggggggggggg ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...