MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 27, 2010

terengganu - part 1

ok nk cite masa g ganu ari sabtu lepas..ari jumaat ktorg gerak dari KL kul 8 malam & sampai kuantan 10.30. lepak2 minum kat benteng & tros balik apartment kat area berjaya megamall.ari sabtu kul 9 gerak dari kuantan ke terengganu..semenye ada 4 kete yg konvoi.bila jalan jauh2 mcm ni klw g ramai2 xde la rasa jauh sgt kan..cuba klw kita anak beranak je..sure rs bila la nk sampai ni...

sampai terengganu dalam pukul 12.30 ngam2 pengantin baru nk akad nikah..ok la..banyak sgt gambar ni...xmau cite lebih2 tgk gambar je..la ek..

buat amir & sara selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...amin.mesti ada yg tanya kan..jauh nye...g kenduri sampai terengganu...hehehe..ekceli..ni skuad amrul..so klw ada kwn2 skuad dia yg kawen kira mmg diorang ni mmg akan dtg la..walau sejauh mana pun kenduri tu..(yela..dah mcm adik beradik kan seme ni..) pastu time ni la..aku bole jumpe wife2 kwn amrul yg lain...kira klw ada kenduri jauh2 tu jadi mcm gathering juga la...

selamat datang ke terengganu..rantau abang..tak singgah pon..lori eksiden jgn tikam nombor ye..hahaha
paul dah berhijrah ke terengganu rupanye pas abes world cup ritu muahahah...
pantin nk nikah dah
amir & sarakami..
kemain suka..
majlis sanding
poyo gile amir posing
suap jgn xsuap
ntah hape2..heheh
rombongan konvoi bergambo ngan pantin
aku yg xabes2 ngan kamera hehee..
suka nye dia cilok tomato kt meja pantin
pengantin lama..
cilok telor puyuh heheh..bukan telo penyu tau
bersambung ...jalan2 kt tepi pantai plak....pasni

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wahhh.. jenjalan sokmo korang ni kan!.. sonok tu.. best tak p ganu? heheh
kemain happy lagi anak beranak nie..
lastu picture tu sangat comel la.. pandai posing..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bagus nana ni...sampai ke terengganu attend majlis perkahwinan...

jauh kan perjalanan ke terengganu...sebab tu lah kalau weols balik kelate, mesti overnite kat kuantan...

macam2 gaya dah si amrul buat posing tu..heheh

Fieza79 said... [Reply to comment]

sonot nya g kenduri smbil jenjalan Tengganu...!

cantek psgan penganten tu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

fuh...mmg jauh ler nana......bangun tido bangun balik pun rasanyer tak sampai2 lagi..tp cam nana ok ler...singgah ke pahang stay satu malam..so...xde ler penat sangat kan....ada rehat...

amboi damia...kemain lagi dia mencilok tomato tu yerk....riang gembira muka puas hati dia tu...si amrul pun sama...patut ler...mana tumpah nyer kuah kalau tak ke nasi kan......

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

bgusnya smpai nun jauh timur kenduri gi.. erm.. mmg terharu giler la kalo kawan leh smpai jauh2 ni.. huhu

awatnya pengantin lama tu tingin nak pakai tengkolok balik ka..kekeke

lama tak jmpa kenduri bg telur puyuh cam damia makan tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa bgs btl..laus pengalaman jauh perjalanan..hahaha terbalik..mls nk dleete..ekekek;D

Hezesuze said... [Reply to comment]

meriahnye uols....psstt cantik baju ko Nana...hehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

k.nanaaaa..suka pic damia yg last tu..blh masuk kan kat kontest kak suziey!! ada can menang tuuu.. hehe

mn losong??? borong bape byk kak??

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tu diaaaa,attend wedding + jln2 sekali pakejnye,hehehe..kepok losong wehh,nk tgkkk

mama tisya said... [Reply to comment]

nana & amrul ni leh bg title couple kendurikawin cz rajin p kenduri kawin tk kira jauh dekat...ehehhehe..best lakn sambil2 leh jln2 gk

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

comel lote penganting... baju kaler pink pulok tuh... comei2...

sukernya damia dpt telor puyuh tu..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe mmg sonok g ganu..sebab otw tu nampak laut je..saya mmg dah byk kali g ganu amrul br 1st time...hehehe cuma panas skit la kan kt sana

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe diorang ni mcm adik badik dah ayu..mmg wajib ler kena dtg majlis kawin masing2...
lgpun time ni la pun nk konvoi ramai2 lg jauh lg bez kan..
pegh..mmg jauh la kan nk g ganu nsb baik transit kt kuantan xla penat sgt...
kita ni lom penah lg blk klate ngan amrul xtau la mcm mana nk drive straight smpai sana ehhehe

Nana said... [Reply to comment]

fieza-eheh tu la mmg sonok nak2 dpt konvoi ramai2 xla rasa jauh sgt wlpon mmg jauh kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

zana-hehe mmg jauh...tp kita xtido pon sebab meneman amrul tkt dia ngantuk kan..damia tu je 2x tido & bangun tp xsampai2 lg hehehe

damia tu dah amek bakat mak pak dia suka posing hahahah

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe ..diorang ni lagi jauh lagi suka..nak2 klw dpt konvoi meriah skit kan
pantin lama tu mmg ngada2 seme menda dia nk pakai..keris tu pon klw bole dia nk bw balik hehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah ko ni ada2 je komen selalu tunggang langgang xpe la janji aku paham hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe maceh kak....

Nana said... [Reply to comment]

fara-losong nxt en3 hehe..tq kasi idea mmg dah wat gmbr tu utk msk contest suziey heheheh

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe tu la bukan selalu kan...g kenduri jauh2 leh makan hangin sekali..
nxt en3 ada weh..kopok lekor

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe...kita ni klw g jauh2 sure kawan2 amrul je yg kawen...kwn2 kita seme kt kl...jrg ada wat luar kl..skali skala g kenduri jauh2 siok juga...leh mkn angin

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-kata org ganu mmg loh comei lote dok?heheh bukan pink la kak..merah hehe
tu la dia tgk ada anak2 org lain mkn telor tu dia pon nak skali

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

yer ker merah??? nampak mcm kaler pink terang tuh... heheh!!

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe ahh merah la kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...