MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 27, 2010

terengganu - part 2

pas abes kenduri ktorg gerak g pasar payang, soping sikit2..pastu lepak kt pantai batu burok, btol2 depan hotel primula beach resort.klw ikutkan plan..ktorg seme xsure nk balik terus ke nk stay 1 malam..tp sebab seme dah letih kan..ktorg pun decide nk cari chalet la tido semalam.

jalan punya jalan...chalet seme dah penuh..sebab ari isnin ada konvo UMP klw xsilap..nasib baik juga la..jumpe chalet yg kosong kat area marang..so ktorg stay la satu malam...gambar kt pasar payang xamek pon..sebab sebok membeli belah kan..kamera pun xingat nk bawa kuar...

ok la layan plak gambar2 tepi laut ni kat pantai batu burok.









28 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhh...
bersantai di tepian laut..
dengan angin yg menyejukkan..
syok kan!..
aka memg suka layan angin kat tepi laut camtu.. lg best sambil makan kepok lekor.. wallahhhh!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alahai..comel nya bgmbar tepi pntai..

bersih ek pntai kat sana

lia said... [Reply to comment]

batu burok adlh kampung aku ;p

rindu lak aku nak balik kg tgk gambar2 ko ni...

korang x p makan seafood goreng2 kat teluk ketapang belakang airport ker?

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye org tu baru balik dari ganu..damia nmpak hepi sgt dpt sntai tepi pntai..n suka gk gmbar family korang yg last skali tuh..pndai damia nk wat peace yek..=D

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

bestkan t'gganu kitaorg stay sana 3hari tu pun tk puas shopping kat pasar payang hehehe..nice pic..

I-sya said... [Reply to comment]

nama pun jln, apa tujuan pun tetap akan jd seronokkan. nk plak dgn org2 yg kita sayang.

Hezesuze said... [Reply to comment]

alaaa tak pernah pegi lagik pantai batu buruk nie....sob sob sob

wah u looke purple arr Nana...damia pun dah pandai posing kan..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhhh... kemain lagik damia posing... menurun dari ibu la nih kan... heheh!!

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

relaks jea damia main pasir.. suka tgok gambar yang last itew.. CHANTIK!

Ummi Aisyah || Cik Yah said... [Reply to comment]

sonotnya dapat santai2 tepi pantai.view kat tepi pantai cun sangat terutamanya si kecik tu.

atty's said... [Reply to comment]

kty penah g ganu sekali je..
bila tgk pic nana ngn family nie .syiok lak rasa..nya .bila ar nak sampai .

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tu la mmg siok duk lepak2 tp pantai..tp sebab ms tu dah kenyang makan kenduri tu yg xbli kopok lekor wat kunyah2 tu heheh

Nana said... [Reply to comment]

fara-ahh bersih btol...sepanjang jalan tu pantai bole mandi bez gile la sapa2 dok tpi laut tu

Nana said... [Reply to comment]

lia-owh..kg kau ke?lawa weh..mmg cantik aku suka sgt view kt situ
xg makan pun situ..ktorg xckp masa penat sgt blk chalet tido jek tros

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

ai nana, mai ganu ekk..
kalo taw n knl, leh i entertain.. hihihi..
neway, welkam @ ganu kite..
lagi, lagi korang pi mane ek.. ??

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe tu pun puas ngajor wat peace xpass lagi..damia ni mmg antu air..tu pun dia dah ajk mandi dah tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

adlin-hehe soping mmg xkan penah puas kan?nsb baik la kita xgaji lg klw x....abes seme nye bli kot hahha

Nana said... [Reply to comment]

ceha-btol2....jauh mcm mana pun, penat mcm mna pun xkan terasa bila ngan tersayang kan

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe nanti bila2 dtg ganu bole singgah
hehe damia tu kena asah dari kecik baru bole pandai posing hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehehe...dah tu asik2 bergamba je keje kan..dia pon dah bese ngan kamera...kdg2 klw g tmpt lawa2 je damia ckp ma amek gmbr cpt hehe

Nana said... [Reply to comment]

lyn-tq...ni kamera kawan dia yg amekkan gmbr ni

Nana said... [Reply to comment]

cik yah-ahh mmg lawa seme pantai2 kt ganu ni bersih seme kan

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe ganu tmpt paling bez la klw nk mandi2 laut saya rasa..bersih pantai nye...makan pun sedap2

Nana said... [Reply to comment]

leily-hehe maceh..ktorg xde g mana2 xdan la 2 ari je...takat g pasar payang, lepak2 batu burok bli kopok lekor tu je la..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wahh, seronoknya tgk korang g holiday ;)

wantie said... [Reply to comment]

best nyer bercuti bersama sama. happynyer aku tengok korang ni.

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh..skali skala dpt g oliday...mmg sonok wlpaun penat sket sebab jauh heheh

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe tq...ktorg ni kan jrg dpt jumpe...so skali skala dpt g oliday sesama mcm gini siok sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...