MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 13, 2010

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

sabtu lepas g tgk eclipse kat cineplex damansara, tukar angin plak asik2 g wangsa walk je...ingat nk amek tiket kul 8 mlm tp seme dah full nasib baik pukul 10 malam ada 3 hall tayang cite ni.harga tiket sini murah la compare ngan wanga walk, couple seat baru RM12, kt wangsa walk seat biasa pon harga RM13 gile mahai..

so far cite ni bez la..compare ngan part 2 dulu.ending dia aku puas ati..sebab bella pilih edward..ehehe sian jacob..walau pun dah tau bella tetap setia ngan edward, jacob tak putus asa nk try si bella..

paling geram tu masa atas gunung tu si bella sejuk, jacob offer diri dia jadi tmpt peluk bella kasi panas skit hehe..lawak gile time tu.edward mula2 xbagi pastu terpaksa relakan..dari biar bella sejuk..time tu rs nk sepak2 je si jacob mcm saje amek kesempatan je ekekekeke...tp masa jacob ckp "im hotter than you" tu mmg lawak je kan...hehehe...



haih..edward..mmg bole mencairkan hati seme pompuan2 kan...cair beb! hehehehe...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

he he he..suka suka...mcm nak gie tgk lagi je...
Ayu suka part werewolf & vampire bergabung lawan vvampire jahat tu..superb tul..
part 4 nie ada 2 part jugak kan..semalam baca kat paper...

~Miss Sukasih~ said... [Reply to comment]

dah agak dah...bella mesti pilih edward...hehehehehe...x sabar nie nak gi tgk nie...

momguess said... [Reply to comment]

den suko nengok badan jacob!!!!
hhahahahah
bella tu idok lah cantik mana kan

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adehhh bila laksss nak tgk citer niehhh ...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

xdpt aku bygkan klu tgk eclipse nih, sedangkan tgk twilight tu pon aku angau semacam,hahahaha

atty's said... [Reply to comment]

kty esok baru nak gie tgk

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wei nape si edward biarkan bella peluk jacob? dia kenapa time tu?huhu nape x bella peluk dia jek..aish xpuas ati ni xtgk lg

Hezesuze said... [Reply to comment]

beshnye uols bleh tgok wayang kan...akak xde teman...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe part diaorang lawan tu kan damia terkejut sebab sound dia kuat kan hehe berapa kali dia tkejut time tgh tido sian..ehehe

Nana said... [Reply to comment]

sukasih-hehe mmg dah agak dah bella akn pilih edward

Nana said... [Reply to comment]

kak gues-hehe ye la tough kan si pak kob tu hahaha
btol tu kak xlawa mana pon pastu tak seksi pon kan

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehe xpe baru je tayang ni byk ms lg hehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-haih..mmg angau weh tak kelip2 mata tgk edward hahah

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-selamat menonton ye

Nana said... [Reply to comment]

suziey-time tu diorg ats puncak gng nk sorok bella dari vampire2 jahat tu.time tu lak ribut..bella xtahan sejuk dlm khemah tinggal edward, jacob & bella je dah sah2 edward tu vampire badan dia mana panas nk peluk si bella kasi ilang sejuk so jacon offer diri dia hehe tu yg dia ckp im hotter than u

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-aih akk kn byk kwn2 blog..hehe ajk la tgk movie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...