MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 23, 2010

whitey mommy's giveaway

nak join klik sini

ok ni la dia gambar yg menunjukkan kami sekeluarga yg menunjukkan wajah paling gembira...gambar ni di ambil masa ktorg pegi KL bird park.oleh sebab pg ber3 kan..so klw nk amek gambar ber3 mmg payah la..alkisah masa nk amek gmbr ni..ktorg ltk kamera ats pankin & amrul berlari kat kerusi tu pastu bila damia tgk amrul lari terkedek2 dia punya gelak terkekek2, disebabkan kelakar tgk damia gelak beria2 mcm tu kami pun gelak sebab tgk damia gelak hehehe..

nak tag 3 orang :
1. kak zue
2. kak heze
2. suziey

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ada can menang ni kak nana! gdluck yea ;)

Hezesuze said... [Reply to comment]

aduaaii sume nama ko tag ada huruf Z kan....motippp? hahaha

insyaallah nk join gak nie...ngeee

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe ramai lg pesaing hebat2...anyway tq ek

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-muahaha serius xpasan pon..heheheh slamat berjaya utk ahkak yea

Mommy Pinky said... [Reply to comment]

gudluck :)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

akak dah join nih nana...

btw.. gud luck eh!!

mama zharfan said... [Reply to comment]

good luck!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...