MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 30, 2010

aktiviti ari sabtu

sabtu lepas g kelang kebetulan nk g bawa anak buah yg duduk kt klang sana shopping baju raya...pastu dah alang2 turun klang, nganto sekali la kuih raya kawan2 yg mana dok area shah alam & klang.

tp on the way nk ke klang tu singgah kerinchi dulu anta kuih kat suziey a.k.a mama aqeel.pastu kt klang plak jumpe kak heze & tetty (dua2 kenal kt alam maya) pastu tlg pass kan sekali fara dhelina nye kuih kat kak heze & diana mama adam & aidil plak bagi kat tetty.alhamdulillah....seme ni aku kenal kan alam maya...tq korang..sebab sudi oder dari aku...kalau korang rasa kuih tu ok thn depan bole oder lagi k...

dah alang2 ke JJ bukit raja tu, shopping la skit baju raya utk damia...so skang ni baju raya damia dah settle dah..tinggal nk cari lagi 2,3 helai baju kurung aku & baju melayu amrul je.
pastu petang tu kawan amrul dtg umah anta kek lapis, (oder tros dari kuching, ktorg kirim kt kawan amrul yg keje kat sana, yg jadi pemandu pelancong ktorg masa g kuching ritu.hamek...24 biji amrul bli...



14 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mak ai banyak nye kek lapis.. nk jdkan buah tgn ke??kalo mkn sendiri kompom tak hbis kan... sedapnya tetiba kecur air liur nk mkn.trgt masa hmpir nk bersalin kaka bwk blk dr sarawak tragak2 nk mkn pastu terberanak tk leh mkn la tgk je org mkn..uwaaaa

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik dress damia yg pink polcadot...uiks byk kek lapis

Hezesuze said... [Reply to comment]

yezzaa...mmg kuih sarang semut uols sedap bangat smpaikan dah setengah balang akak ngap sorang2...huhu

nampaknye xsmpat tunggu raya lorr...hahahaha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

eh tahun ni ngaper aku tak pat kek lapis lagi ni...hahaha

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

yeayyy tak sabau nak rasa kuih semut akk tu..hehehe

mak aiii byk nya kek lapis!!

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnyr damia dpt banyak baju raya..tantek2 plak tuh..Zara kitorng tk belikan byk sgt pon sbb takut die tk mau pakai..skang dh pndai memilih baju..nak baju yg die suke aje..kitornag siap risau pagi raya die tak mau pakai baju kurung lagi..hhuhuhu

kek lapis serawak utk hidangan kuih raya ker..jeles2x..lame tk makan kek lapis serawak..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

masing2 dah shopping baju tuk anak2 yea..kita je lum..malam ni pi survey rasanya..
amboi kek lapis fresh dr ladang hahaha..dtg terus dr sarawak yea..tentu sedap tu

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe mmg xleh makan seme tu nak bawa balik kampung...& bg mak skit...
klw nk makan seme nye mau stahun br abes kot hahah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tq..bli kat reject shop banyak dress lawa2.amrul la..tingin ke ngidam ke hapa oder banyak2

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheheh biar betik dah abes 1/2 balang?hehehhe simpan2 nanti xdan raya kang

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe aku tgk kek lapis aku ingt ko sebab ko kata tiap kali nk rya dpt kek ni kan tp ko xsuka tol kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-sorry la klw ada kuih yg tertonggeng2 jauh perjalanan kan..ehhehe
kek lapis utk raya..nk bw blk kampung

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe ye ke amboi zara..dah pandai nk pilih2 bj sendiri ek.damia ikut je apa org pakai kan
ahh kek lapis utk stok raya..

Nana said... [Reply to comment]

lin-kita ni xleh nk tgu kang takut abah damia xbalik ke dah payah pla nk soping so ada kesempatan soping je la..
heheh kek lapis terbaekk dari ladang juga ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...