MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 26, 2010

berbuka @ peppercorn

ahad lepas amrul ajk buka kt luar...pes time buka kt luar sama2 pose ke-11 baru dpt buka sama2..ciann..

ronda nye ronda cari buffet yg murah2 (kekek..aku kedekut xmau g makan tmpt mahai2 padahal amrul yg banje..hahah..xpe2 tlg save kan duit laki) so teringat la satu restoran kat UK perdana nama dia PEPPERCORN.buffet berbuka RM29.90 Nett utk dewasa.

ok la..banyak juga pilihan makanan nye, ada udang petai, sotong kunyit, ayam msk merah, ikan kicap, sayur kailan, dalca, kerabu mangga, char kuew tiow, bubur lambuk, spegati, pastu segala mcm dessert. ok la berbaloi..puas hati la dengan bayaran dia tu.

orang pun xramai..xde nk rebut2 amek makanan...suasana pun ala2 romantik je lampu suram2.tunggu minggu last puasa nanti nak g buka kt luar lagi sekali xtau la mana plak nk pegi

muka orang penat puasa kekekek..
ntah hapa2 gambar aku xready dah la ada 2 keping je..tu pun blur amrul la amek..
budak ni suka nau wat muke

dua gambar makanan ni aku goggle jek hehe segan plak nk amek gmbr makanan...google nama restoran tu ada plak kuar buffet ramadhan dia

penah masuk JJCM kedai ni rupanya xtau pon

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

best tu dpt mkn kat lua..kt belum lagi..kat rmh jer..iskk

lia said... [Reply to comment]

aku pon semlam 1st time buka poser kat luar... ok la tp xkenyang.... ha3...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

makan buffet memang meriah kan....bangun2 rasa macam bawak perut berat giler...

nEa FleriDa said... [Reply to comment]

sedap la mkn kt luar.. tp nil yg dok asrama nieh tringin nak mkn kt umah.. waaaa.:(

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

okla tu weh, rm 29 worth it,kitorg pon pasni klu nk buke kt luar carik yg bajet aje,hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheh kita sekali je baru buka kt luar...en.asben pun bukan ada nk g buka kt luar selalu2

Nana said... [Reply to comment]

lia-hhahah sama la wei aku pon rasa xkenyang sgt buka kt luar mayb sebab aku nk rasa seme2 makanan yg ada so aku makan pon sikit2 je kan tu xkenyang heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tau xpe...mnm air bergelas2 dah kenyang

Nana said... [Reply to comment]

nil-heheh xpe2 nanti nk blk raya dan la kot buka kt umah kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

zt-kekeke tu la bajet2 je wei...sekali je nk g buka pose mahai2 pastu xde dah la...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...