MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 12, 2010

contest jom ke terengganu

nak join klik sini
-Saya Suka ke Terengganu Kerana.....Saya sukakan pantai nya yang cantik & indah..antara salah satu tempat percutian yang ingin saya jejaki ialah pulau perhentian. Selain dari itu di Terengganu terdapat pelbagai jenis makanan kegemaran saya iaitu nasi dagang, keropok lekor & sata, ditambah dengan penduduknya yg ramah sudah tentu saya akan kembali lagi bercuti di terengganu

ni ada skit gambar2 sewaktu kami bercuti di kuala terengganu 3 minggu lepas

beli keropok lekor kat kelulut
bfast nasi dagang nyum2
on the way...masa kat marang
lalu depan rantau abang
gambar kenangan kat pantai baru burok
referral : malaysia giveaway
nak tag :
1. suziey
2.kak ena
3.ros rusli

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

nice pics!! good lcuk!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nana..good luck..nasi dagang tu nampak best..tapi ayu dok berehi..hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboii contest ke terengganu lak ek...nk try gak nie...sib baik pernah gi pulau kt trgganu..huhu

gud luck nana

Azwan@Mr Money said... [Reply to comment]

Salam akak, kenapa x tinggal jejak kat my blog? Seb bek jumpe, kalau tak mmg tak perasan yang akak join, Anyway thank yep. Good Luck. Hehe....

Sowy kalau terlepas pndang, tapi nama akak dah masuk list. Hehehe....

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tq...ehhe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hok aloh demo tok brehi ko hehe kita suka ok tq

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- wah2 pantas ek heheh ok good luck akk

Nana said... [Reply to comment]

azwan-hehe semalam en3 ni wat autopiblish mmg nk anta link pagi ni tgk2 azwan dah terjah ek hehe

Azwan@Mr Money said... [Reply to comment]

Owh. hehehe... ok, your entry have been updated.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...