MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 23, 2010

damia..damia..

ari jumaat lepas...amek damia kt umah mak tros bawa blk umah.time nak mandikan damia tu suh la dia buka baju sendiri..bila dia buka baju tros aku bantai gelak senak2 perut.

sebab apa??damia g pakai spenda sendiri...pastu salah sarung plak tu..dia g masukkan dua2 kaki dalam satu lubang pastu terus tarik sampai pinggang..

hahahah...aku sure mak aku xsedar tu damia pakai spenda sendiri...adoi..naik keras perut aku gelakkan damia...apa lagi...tros amek hanset amek gambo..damia siap leh posing lak tu ngan spenda salah sarung tu kekekekek....
pandangan dari depan
pandangan dari belakang
wah siap pose2 seksi kekeke...

36 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahahaha aduila damia.. lawak sgguh..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

hahahhaha...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..lawak la damia..apa pun niat dah bagus dah tu..nak berdikari..

~ana~ said... [Reply to comment]

auw..seksi nya damia...:)

SuZiE said... [Reply to comment]

comel la damia.. bagus.. nk belajar berdikari.. nnt leh pkai bj n seluar sdri..

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

klu kat depan tak perasan lagi tp skali kat belakang...

hahaha... lawak2..

saveme_zero said... [Reply to comment]

hahahaha..mengekek aku gelak wehh..aduhai damia ni...hahahaha

sop said... [Reply to comment]

huhu.. anak Sop masa baru belajar pakai sendiri pun selalu silap..
bila selalu pakai, terrer dah.. :)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

hahahha.. mmg lawk..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahahaha..nk jadi superwomen ke damia? heee..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

hahaha aduhaii damia unty gelak sampai berair mata hehehe..sama la ngan kyra kalau pakai suar sure satu lubang je tu sib baik nampak..yg ni ibu dia leh tk nampak lak hahaha...

mama zharfan said... [Reply to comment]

cute + lawak sgt!!!!!hehehh senyum2 me tgk pic damia ni ;)

Hezesuze said... [Reply to comment]

ekekekeke sexy tu..hhaha

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh tau xpe...ritu senak2 perut kita gelak smpai kuar air mata hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

lyn-kekekek lawak kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ahh tu la pasal...bagus gak dia nk blaja berdikari la konon2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-kekek siap wat gaya2 tangan tu xtahan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la...suar dia bole pakai sendiri tp lambat la nk tgu siap tu

Nana said... [Reply to comment]

siti nurkhijah-kekekek...ntah bila masa dia pakai spenda ni xtau la...agknye dari mandi tengahari kt umah nenek dia smapai ptg

Nana said... [Reply to comment]

sue-heheheh tau xpe...aku ni lg gelak smpai kuar air mata

Nana said... [Reply to comment]

sop-hehe tu la...bese la tu kan mula2 nk blaja..lama2 terer la

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh kan?

Nana said... [Reply to comment]

fara-kalau superwomen pon ada baju luar spenda...xleh jadi superwomen uniform pon salah pakai kekekek

Nana said... [Reply to comment]

lin-hahah ni kita amek damia masa blk keje, amik dr umah mak buka bj dia nk mandi baru nampak camne dia pakai spenda tu nenek dia la xpasan ni

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheheh tu la kita smpai arini dok kenang2 lg damia nye hal

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh lupe plak nk kasi censored mana2 yg xpatut kekeke

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hahahaha.... klako la damia... geli tol insang perut aunty tau....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aaadduuuuiiii la damia... mau gelak guling2 autie tgk damia posing camtu..

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha..nasib ade pampers
kalo tak, ape yg dicover ntah
hheee
comel!!!

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

part posing seksi yg tak tahan tuh..ehehehehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

damia!!!ya rabbi kamu nih.klu bos triumph nmpk ni sure dioffer jd model,hahahha

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hahah tau xpe...saya ni gelak xkaber2 dah

Nana said... [Reply to comment]

rina-heheh...nanti dia dah beso haru saku tunjuk gambo ni kat damia

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahah klw x..supe xpakai apa je..spenda jadi perhiasan heheheh

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh tu la..org ckp meh nk amek gambo kemain lak dia wat pose

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah..pergh klw jadi model triumph maknye jadi manager la..benti keje muahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...