MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 13, 2010

happy!!

semalam amrul msg..cakap dia dapat cuti raya mula dari 6/9/2010 - 12/9/2010.so...tahun ni raya penang lagi la jawabnye...aku xkisah pon..walaupon tahun lepas dah raya penang xkisah pon..sebab apa? sebab taun2 sudah dah puas raya kt KL, so bila mak amrul dah balik pindah penang kita raya kt kampung plak lah.

sepanjang 4 tahun ktorg kawen baru 2x je dpt raya sama...yang lain2 tu amrul keje masa ari raya..so aku raya ngan family je la...ingt lg masa baru2 dapat damia, time tu damia 6mths, raya pertama dengan anak, amrul xdpt cuti..sedih gile time tu...

baju raya aku xcarik lagi...tema kaler apa pon xtau lagi ni..heheh..aritu ingtkan amrul keje tahun ni sebab tahun lepas dah dpt cuti raya..tu pasal la aku xheran sgt nk cr baju raya.selalu dia kena rotate.ntah mcm mana ntah tiba2 dpt lg cuti raya tahun ni...aih..ni yg rs eksited nk beraya ni

korang balik raya mana?isk..over plak aku baru puasa ari ke-3 dah ckp psl raya heheh...


30 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hehhe...patutlah pagi2 dah gambar smile besar giler warna kuning kat atas tu...excited rupanya...

wajib ler balik kelantan...hehe

Echa said... [Reply to comment]

waaaa..seronok la raya tahun ni kan nana... kena beli baju lebih tu... cuti lama kan tu...

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

tahun ni kita raya balik JOHOR... 1st time raya kat JOHOR selepas 5 tahun.. xsabar rasanya

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhh... thn nih raya kt kg la yer... akak beselah... kg kt kemaman jerk... umah PIL pon kemaman gak... takyah gaduh2 masa nak balik raya... hehehe!!!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

penang kat mana??

jangan malam tido igt raya sbb tak sabaq raya ngan abg..

atty's said... [Reply to comment]

kty rasa bangi je taun ni ..dua2 mak ngn mil kat bangi je..

Ena said... [Reply to comment]

ekekekeke..
ok la at least kita dah puasa kan!.. akak teringat sehari sebelum puasa akak p la coping konnya.. sekali tu kat situ dok pasang lagu raya kemain.. akak pun mcm.. ak nyempat2 lom lagi start puasa dah sibuk pasang lagu raya.. tak sesuai la..
tapi pasal balik raya memg kena plan awal nana sbb senang nak aplly dan buat apa2 perancangan kan!.. hehe

akak raya kat KL dulu.. pastu baru balik kg.. ;D

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, penang kat mn? kita pun balik penang thn nih...

mama tisya said... [Reply to comment]

sure tk sbr nk ry ye...kita thn ni tk pasti lg raya blk kg ke tk..cz hubbyku dh kena kj..kalo blk kejap je mcm tk best je..huuhuhuh

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboii sukenye dia dpt balik kg....huhu akak jugak xde kg beraya ler kt klg sajork...sob sob sob

Adyshariz said... [Reply to comment]

yelah, sronok dpt beraya dgn org tersayang tak kisah la kat mana, my mom pon dpt cuti tahun ni.. sronok

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah..best2 beraya kat penang..raya sakan lah kak nana thn ni ek..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

ooo..dh penah rase raya w/o hubby ek..kite lom lagi ..tulah..berdebar2 tgu tahun ni tkt hubby kena kerja kat labuan tu kan..huhuhu

nway, raya kompemlah kat batu pahat..selang sehari nnti ulang alik umah mak n MIL..ehehehe

Yan said... [Reply to comment]

raya tahun ni..
tak tau lgla... tgh duk dlm pantang lg nih..
raya nanti plak adik kawin..
so mane nak beraya sangatpun

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha tu menunjukkan betapa girangnye hati di pagi hari kekeke
owh rayo klate ko..

Nana said... [Reply to comment]

echa-ala cuti lama tp sebelum raya..bukan pas raya...raya ke2 dh blk kl dah

Nana said... [Reply to comment]

lyn-wah..5thn xblk raya??

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-wah beznye satu daerah ek hehe xyah gaduh2
dlu masa MIL dok KL ktorg pon xgaduh2 nk blk raya mana skang ni nk kata kena ikut turn xjuga..xpela kasi chance amrul raya ngan mak dia lagi thn depan dia keje heheh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh penang kt jawi je...fiza lak kt mana

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-wah bagusnye sama2 dekat xyah gaduh2 ek

Nana said... [Reply to comment]

kak ena-heheh saya mula2 tu xleh plan sebab xtau lg mcm mana keputusan amrul cuti ke keje ari raya
ni dah dia dpt cuti harusla plan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-wah blk utara gak ke ktorg kat jawi ana kt mana

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe ala xpe dua2 family pon ada kt KL kan...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-klang tanah tumpah darahku ek hehe
saya kasi chance amrul thn depan sure dia keje ari raya, klw ikut thn ni turn KL xpela..mengalah je hehehe

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-yes btol tu..janji dpt sama2 yg tersayang..mmg perit braya tanpa suami tau dah penah rasa dah

Nana said... [Reply to comment]

fara-xsakan mana la..sebab asben dpt cuti awal lg ari raya ke3 dah keje so blk awal sambut puasa raya ke2 blk KL

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh kita 2x dah rs raya xde amrul
sedih....tau sebab ari raya ni kan spesel skit
eh lily org BP ke baru tau hehe

Nana said... [Reply to comment]

yan-alamak xleh mkn rendang la ek ari raya hehe xpe2 nanti ps raya bole bedal puas2 k

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

5 kali pagi raya balik kg encik suami... xkisah dgn syarat ptg raya balik JOHOR.. lallala

Nana said... [Reply to comment]

lyn-owh..heheh xpela..sepakat membawa berkat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...