MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 12, 2010

izan, aku pon dah dpt free sample kekeke...


alamak panjangnye tajuk...hehehe xpenah2 buat en3 tajuk panjang.ni seme gara2 masuk blog IZAN la ni, tgk dia dapat free sample pad libresse aku pon tingin juga nk dapat.hehehe..kebetulan mmg skang aku tgh guna brand ni

satu sebab kenapa aku beralih kepada libresse harga dia murah.pastu dia nye pad xde seal yg biasa kita kena buka & tepek kt pantis tu kan, ini dia nye pad sekali lekat ngan dia nye pastik so situ dah kurang dah sampah umah aku hehe..

suka2 je kan cite pasal pad kt blog.hehe ala xpela lagipun mana ada lelaki yg komen2 kt blog aku nni..seme kaum2 hawa je..

sape nk sample free moh masuk sini http://www.livelibresse.com.my/pandai2 la ikut direction dia ek..isi segala yg dia minta tu, nanti sampai la umah korang
dalam ni ada 12pcs semenye
tgk tu kalerpul sungguh packaging dia menarik je.

18 ribu orang memberikan idea bernas:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

aku rasa kan...ari ni mana blog yang aku singgah, seme citer sal pad ni...hehehe...dapat serentak ek???

FIESYAH said... [Reply to comment]

pandai diorg ni buat bisnes...balut pun dah buat org bekenan kalerpul sungguh p pki tetap same ek!! he..he...

Nana said... [Reply to comment]

IZAN-HEHEHE yeke agknye la kot sampai sama2 kot heheh

Nana said... [Reply to comment]

syah-hehe tu la salah satu strategi marketing packaging mesti menarik kan baru org rs nk bli

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

erk..kita tk dpt lg pong! xsbar mau tyg ni..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hahah bila reg?kita nk msk 2mgu dah baru smpai

Ena said... [Reply to comment]

la kena reg dulu yeh!.. nanti nak try klk juga la.. ekekekeke..

Hezesuze said... [Reply to comment]

oh 6thn lepas akak pernah gak dpt sampler olay total effect...time tu dowang lom letak brand lagik...

cuma product tu dowang kasi free....tpi till now masih setia ngan product total effect tu..

oh nk gak pad free nie....hehhee

p/s kuih sarang semut xde dpt free ke nana??? hahahaha

mama zharfan said... [Reply to comment]

best tu sbb brg free ;)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kt dh smpai..tapi tak guna2 pon lagi..blm smpai masa daaa...hihihi..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

woww...warna warni betul...bestnya tak yag bukak plastik..betul2..jimat sampah..hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-ehheh ahh kena reg dulu kak..senang je xbanyak pon kotak nk kena isi

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-wah...kira akk ni pengguna awal yg mempelopori olay la ek...
kuih?dah pose kak....xleh dah bg free sample kekekek

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh tau xpe menda free mm gbez kan

Nana said... [Reply to comment]

fara-kekek sama la kita blom pakai lg..lg seminggu pakai la tu kot kekekek

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la dah jimat skit sampah umah kita klw x kena buka seal tu kan, yang ni xpayah sebab dia melekat ngan peket tu

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

nana, kita ber2 la tu yg izan maksudkan..
hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hahahah tu la pasal sama plak en3 ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...