MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 25, 2010

jalan tar-uptown danau kota-downtown cheras

last week kan amrul balik..so tiap2 malam pas buka start dari ari jumaat tu ktorg berjalan usha baju raya.

ok, ari jumaat malam pas buka aku tros ajak amrul g jalan TAR, kengkonon saje la..nk usha2 dulu..sekali ternampak baju kurung damia...berkenan plak tgk...tros bli...pastu jalan2 lagi..ternampak plak orang tua yg sedondon ngan bj kurung damia tu..tak fikir panjang lagi tros rembat (baju tu nanti en3 lain heheh)

tgj harga dah start turun dah...orang pon bole tahan ramai gak yela..klw g malam xla penat sgt kan..g siang2 wat kering tekak je..

malam sabtu plak...g danau kota...ada satu kedai tu jual baju shifon sepasang tu mak aii murah gile! naik gile aku dibuatnye..nasib baik xgaji lagi...klw x mau aku rembat.kt danau kota bli blouse je..
pastu tgh2 jalan tu ternampak QUE HAIDAR & LINDA JASMIN.hah...jgn main2 artis pon soping uptown ehehe...(gambo xamek..kang dia ingt aku ni paparazzi plak)
malam ahad plak g downtown kat cheras,ada la rembat kasut aku pastu amrul wat bekam
barang2 yg di rembat
tunggu amrul blk cuti 3hb baru nk g carik baju melayu amrul plak, pastu nk cari baju raya sehelai dua lagi.Jln TAR mmg tmpt soping wajib aku ngan amrul tiap2 kali nak raya.

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

nk ke jln tar tu yg pyh ngan hubbyku..die tk suka..even hatiku meronta2..huhuhu..tktau ler nk p cuci mata mn tgk bj ry..hehehe

atty's said... [Reply to comment]

KTY LOM ADA MASA LAGI NAK TERJAH JALAN TAR..MINGGU NI KOT START.
CANTIK2 HASIL SOPINK..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

sporting la marul leh ajak shopping hahhaa..jalan Tar kalau gi mmg tkleh bawa anak uptoen n downtown pun sama sesak..tp baju2 kat sana sure murah2 kan...nk gi gak la next week

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik cantik la baju tu...

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita g jln tar tghri semlm..banyak gile jual baju kurung cotton utk budak2 kan...haish..rambang mata..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye die dh start shopping raya..kite mmg takleh lah nk ke jalan tar tu..spesis tak tahan ngan org ramai2..hehehee

juelee said... [Reply to comment]

tahun nie memang takde mood langsung nak raya makanye takde persiapan pun yg dibuat huhuhuhu... pakai je apa yg ada~~~

Hezesuze said... [Reply to comment]

xkesah nana oii...murah ke mahal ke yg penting keselesaan kan...tapi kalo murah lagi bagus kan..jimat duit banje...hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

tahun ni kami tema kaler merah ferari .. settle bab baju2 raya yer nana ;-)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

lama gile tak gi uptown..hubby kurang suka..sesak katanya..hermmm sabo je lah

Ena said... [Reply to comment]

Downtown cheras tu selalu lalu je nana.. sbb jaalan nak ke umah MIL.. tapi tu la dah lama tak singgah..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

tamaknya ko.. semua tempat ko terjah..jeles aku

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahahah..tu kena goda2 en suami tu ajk g jln tar kekekek...

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe minggu ni dah gaji cantik sgt la tu..seme tgk seme nk beli kang hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lin-jalan tar ni je kita ajak...uptown & downtowntu dia yg ajak..heheh sebab dia kan kaki jalan..kita ni ikut je la

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq...baju murah je tu.. :)

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tu la pasal...mmg rambang mata..kita pon bli bj raya damia kain cotton juga

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh...kita jenis xkisah..lagi sesak lagi happening kekekeke...

Nana said... [Reply to comment]

jue-xpela jue..ala kadar sudah kan..klw kak long jadi jue pon sama kot..ala kadar je..xseronok nk beraya tanpa orang tersayang kan..sabar yea jue

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe ahkak mmg baguss mmg itu la cara saya lagi murah lg baguss save! kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

diana-alamak! sama la plak tema kita hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe btol mmg sesak nak2 klw bulan ramadhan ni mmg berganda2 sesak org nk soping bj raya

Nana said... [Reply to comment]

kak ena-heheh..situ nk parking mmg seksa skit la...tp rasanya lg bez danau kota la kak

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hahaha...laki aku yg ngajak jalan aku ikut jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...