MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 9, 2010

last dinner

last dinner??ye la..rabu kan puasa...so ni la last dinner aku & amrul sebelum pose...lg 2minggu lagi baru amrul balik...tiem tu dah puasa minggu ke-2.

g kedai2 bese je..kedai peberet aku kat hawina seafood kat belakang hospital ampang puteri, hawina seafood kedai paling sedap setakat ni bagi tekak aku hehehe..sebab aku ni leh kata cerewet bab2 makan pastu malas nk try kedai2 yg xpernah pergi..klw makan sini mmg kompom sedapp..
kedai peberet
me & my little gurl
big bozz
little princess
lauk wajib : sup ekor, kailan pastu yg xwajib lidah masak merah ehehe
ni lauk peberet aku lidah masak merah nge....korang makan x lidah?sedap tau
ni menu spesial kt tempat lain xde TODMAN menda ni isi ikan dia campo ngan serai, daun limau, kacang panjang pastu halia dia bulatkan2 pastu dia goreng, pastu ada sos dia.sedapp
p/s: arini aku bz skit sebab ada training jap2 lg aku lawat umah korang ek

20 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hari tu pestime blk kelantan tgk diorg wat lidah bakar. terkezut!! bru tau lidah tu boleh makan.. hahahha pastu bsing2 gak kt naman ckp nape mkn lidah.. org lain tk makan pon.. rupanya bila dh thu ni ramai jugak org mkn.. hahahaha pastu blk kpg, rupanya ahli keluarga sendri pon ada yg mkn.. kekekeke

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

hihiii tu la pasal,k.da yg ore kelate ni pun x mkn sbnrnya lidah & yg sewaktu dgnnya ;-) even rasanya kalu try mayb sedap kot sbb rata2 org ckp sedap...tp...ntahlah...rasanya tak mkn kot,hihiii

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

ayooo..lidah masak merah tu mcm menakutkan plak munyik die..ehehe..sbb kite mmg tak reti makan organ2 dalaman binatang ni kot..tp yg todman tuh mmg nmpak menarik..tk pernah dgr sblum ni..=)

kite pose ni hubby mcm susah nak balik jek..asyik kena pi detachment sane sini..silap2 haribulan raya pon tk balik gamaknye nanti..sbb seminggu sblum tu kena pi labuan..jgn kena stay sane smpai raya udahla..huwaaaaaaaa

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghhh lazat!

~ana~ said... [Reply to comment]

nmpak mcm sedap..hu3x...blkg ampang puteri erk....erm...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

mmm menu tu nampak sedap2.. tp acik xmakan lidah...xpernah mkn.. tp menu todman tu nampak mcm sedap

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe kita ni start suka masa raya korban 4,5 thn lepas dapat plak bahagian lidah tu try goreng sedap plak rasanye...
heheh pelik ek dengar menu lidah masak merah

Nana said... [Reply to comment]

kak.da-sedap ka..rasa dia liut2 saya suka klw dia potong besar2 klw ptg nipis2 xfeel sgt rasa dia kekekek

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehehe ramai org pelik juga & ngeri dengar menu lidah tu hahah diorg kata leh msk fear factor ni kekeke
adoyai...kita ni raya pon lom tentu lg samada amrul dpt cuti ke kena keje

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ko makan lidah ke hehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe mmg sedap pon rekemen sgt klw kwn2 cari kedai makan kan kita rekemen kedai ni

Nana said... [Reply to comment]

lela-heheh ramai yg xmakan lidah ni..
todman tu mmg sedap rasa dia

littlehumblelynn said... [Reply to comment]

awak,kita rasa mcm pernah pg..kat belakang petronas tuh ke..almaklumler umah kat area situ jerkk..kojaya :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboi tgok gambo menu pun dah terliuh nie...hehehe

tapi frust arr org duk mula nk pose akak lak piyed aduaaiii...

juelee said... [Reply to comment]

kiter tak makan lidah huhu padahal kat kg melaka org masak je tapi tak pernah nak try..

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

ha semua orang sibuk berdinner kat luar sebelum posa.... sok sok pi berdinner bukak posa lakk.. best besttt

Nana said... [Reply to comment]

littlethumblelyn-hehe ahh btol la tu kt bakang petronas sy suka mkn kt situ sedap

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe xpe tgk arini jgn tgk esok lg mleleh
ala sian dia ek xdan nk terawikh mlm pertama

Nana said... [Reply to comment]

jue-hehe try la...ala lgpun jue mmg xmakan menda pelik2 kan xpasal plak kang tkuar balik kekekek

Nana said... [Reply to comment]

izan-heheh...beznye leh dinner ngan encik asben ek..kita ni tgu 2mgu lg br leh buka pose sama2 asben

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...