MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 12, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest

nak join klik sini
Nama : Nurul Damia Amnan
Umur: 2 tahun 4 bulan
gambar ni dimbil masa kt tesco semenyih kebetulan masa tu ada promotion beli barang RM50 keatas bole masuk contest baby comel...sebenarnya aku bukan nk masuk sgt contest tu pon sebab ramai sangat peserta nya...hehe cuma saje nk dapatkan gambar studio ni je sebab damia xde lagi gamba2 kat studio.puas la aku ajar cara posing...last2 sekali dalam banyak2 gambar yg snap aku pilih gambar ni utk di hantar ke contest & utk di print buat simpanan kita

penaja2 hadiah :


&


8 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

owh bulan pose nie mood contestt agak kureng sikit...huhu

anw, gud luck!!

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

gud luck!!!
kita pun ada hati nk join tp pic posing kyra yg terlampau tkde la pulak..hehehe so kena paksa la kyra berposng sambil pakai crown hehehe...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe xpe tgu pas raya nanti mood dtg blk

Nana said... [Reply to comment]

lin-ahahah sabo jela..xpe2 xde crown pon xpe..janji terlampau kekekek tq ek

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

nk cr yg posing tu ssh tu kan..

gdluck ye darling! ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nana, ayu datang check...oraittt..lulus..

wah wah...ader crown jugak tu..dah gaya princess dah ni..hehe..thanks sebab join..

Nana said... [Reply to comment]

fara-tq..hehe jom la join adiah bez tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah kata princess kan kena la ada crown hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...