MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 10, 2010

makan sempena bezday & training

semalam ada training kt office, dah alang2 tu sambil wat makan2 sempena training celebrate sekali la bezda bulan 7 & 8 pastu tak terkecuali aku yg bezday bulan 6 heheh bezday dah basi baru nk sambut...sebabnye bulan 6 bezday aku sorang je konon2 nk wat sekali masa bulan 7, dah alang2 ada training ni, sekali kan seme huh! jimatt kekekek..

ala xkisah la sambut lambat ke apa ke..janji kita ada wat something utk staff baru la diorang rasa dihargai...nak2 makan free sape xsuka kan..hehe disebabkan bz ngan training aku just oder kfc je...pastu bli kek dah settle...

kek ni aku yg request dah lama gile xmakan kek ni blueberry chesse nyum2x
makan kepic je
dua2 amek drumstick xsuka part banyak2 isi
mcm pelarian seme amek makanan kekekeke
kecik je opis aku
alamak perut nampak buncit la pakai baju ni..malu la plak bozz suh berucap on behalf utk seme2 yg sambut bezday bulan 6,7 & 8
mcm orang xpenah makan kfc kekeek
ni je geng yg sporting nk posing2

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

Sedapnya makan2..opis kecik tp buat xtvty cam ni bestnye..opis kita haram tk hargai staff hehehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

bestnye bos celebrate besday staf... rasa dihargai kan??? plak tuh sonot sambut ramai2 gini...

nana.... kek tuh tlh mengancam INSANG tekak akak nih.... huhu!!

~ana~ said... [Reply to comment]

mkn free mmg sedap.hu3x..kita pun br pas mkn free nih....ada dept buat mkn2 sempena sambut pose...heh3x...

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhhh...kfc sorang satu kotak tu...x leh thn tgk..kakaka

Hezesuze said... [Reply to comment]

skrg nie tak terliuh arr..tunggu esok pose...meleleh trus...hahahaha

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

nana...selamat berpuasa

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

sedap nye kek ituuuuuuuu...kfc pun sodap gak..esok pose k :P

sall said... [Reply to comment]

Sedapnye mkn2 KFC. Selamat berpuasa. Aku Tag ko. http://tehanurfateha.blogspot.com/2010/08/mari-mari-teha-nak-bagi-hadiah.html

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

haihh,time2 pose klu blh bau kfc ni pon aku xnk,ha3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...