MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 10, 2010

melalak tekak

ari sabtu lepas xtau nk g mana..nk tgk wayang xde cite bez plak..amrul ajak la g karok kat song box kat JJ Au2.xpenah lg karok situ..selalu g kat wangsa walk je..

dah bayar baru g usha bilik dia..alamak aii..kecik nye..sofa lak sofa seketol2 bentuk petak tu xbez langsung...harga leh tahan mahai gak RM17/hour.tp blik kecik gile...lagu2 plak banyak lagu peberet aku xde...hampeh tol..

tp xpela..janji dapat melalak tekak sudah...hehehe klw mak aku ckp melalok tekok tu nyanyi..btol kan?org klate kata nyanyi tu melalok tekok?muahahaha..

klw aku g karok lagu wajib aku nyanyi lagu tok ti,rahimah rahim, francisa peter, melly goeslow, (seme lagu lama2 hehehe...) pastu lagu senang2 xde tarik2 sebabnye aku je yg nyayi lg banyak selalu amrul nyanyi 2,3 lagu je balance nye aku nyayi

feeling tuh...kekeke
lalala...asah sore nk masuk AF kekekek..ni rakan duet aku
lagu indon kangen band
orang tulih la lagu english ni dia tulih lagu orang putih heheh...
list lagu, bukan lagu2 pompuan je lagu2 lelaki pon aku nyanyi antaranye sudirman, jamal abdillah & hattan (sebab lagu2 aku nak xde kan..blasah je la)

20 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha damia tgk je abahnya nyanyi.. dalam hati mesti cakap apa lah perkataan yg abah sebut ni :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..hubby sporting je...kalu ayu ajak hubby gie karaoke..mesti dia kata merapek..ha ha ha..apa pun enjoy kan...

Gieyana said... [Reply to comment]

fuiyooo..korang siap g karok lg yer..relax jer Damia kt hujung tue..kalau aku g rasanya Nureen yg conquer microphone..kakakkaa...

~ana~ said... [Reply to comment]

kelako tgk yg tulis orang putih tu..apasal yg melayu dia tau pulak tulis malay...hah3x...

Adyshariz said... [Reply to comment]

wah! seronok..pegi karaoke,hubby sporting lagi, tak merasa la nk ajak hubby...

eT said... [Reply to comment]

TERINGIN GAK NK P KAROK..XPENAH P KAROK NIH..HUHU...NYANYI XRETI PON..:P

Hezesuze said... [Reply to comment]

mak aii mahalnye nana oiiii...tapi xpe ler kan sekali sekala spent time ngan amrul & damia...

kenangan itu lebih bermakna gtew..

Lelord said... [Reply to comment]

wahhh best2 dh lama x nyanyi2 ni zaman anak dara dulu kuo berpoya ngan kengkawan jek

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nana,sabtu mlm lepas redbox ka,green ka,blue ka sumer full!tu yg karok kt kedai je,hahaha

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

hohoh orang putih yer....


slamat berpuasa

Nana said... [Reply to comment]

fiza-dia bukan takat tengok je tau dia nyayi sekali tp nyanyi hujung2 je ikut ibu dia hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheeh amrul ni mmg suka g karok tp last2 kita je yg nyanyi dia tukang tgk je show kita hahaha

Nana said... [Reply to comment]

gie-hehe damia mcm malu2 kucing je nk nyanyi org suh baru dia nyanyi

Nana said... [Reply to comment]

ana-haha tu la pasal kita amek gambo tu lawak je

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-heheh cik asben kita mmg sempoi je...alah cuba try ajk en asben mn tau dia nk ke

Nana said... [Reply to comment]

et-alah...klw g karok ni bukan seme pandai nyanyi hehehe kita pon bukan reti nyanyi sgt pon bantai je

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-btol2 sekali sekala xpe la...kdg2 bosan kan asik dok wat aktiviti sama je...sekali2 g karok siok gak

Nana said... [Reply to comment]

lelord-hehe ala bli je set karok nyanyi ngan najla kt umah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe yeke aku g malam sabtu banyak je kosong tp area2 sini la

Nana said... [Reply to comment]

mas-heheh tu la lawak je slamat bpose gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...