MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 19, 2010

quetart

semalam big bozz bagi kuih tart hok brand quetart.masuk tahun ni, dah kali ke-3 la dpt kuih ni tiap kali ramadhan.sebabkan bozz tu suka kuih tart ni so dia belikan utk semua staff.

seriuss sedap gile kuih tart ni.dia nye jem tinggi menggunung.kalau tingin nak makan bole je cari kat stesen petronas, ada je jual tp kalau tak salah harga dia sebekas tu RM20 (mahai kan??) isi dia plak ada 24pcs je dalamnye

kuih ni salah satu peberet kuih aku time raya, mmg wajib buat pun kuih ni tiap kali raya.rasanya tahun ni nak buat lebih skit sebab last year kuih ni la paling cepat abes..

gambar2 ehsan encik google...hehe malas nk amek gambo battery abes


12 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tk penah lagi jumpa btk kuih tart mcm ni

ita cutevirus said... [Reply to comment]

1st time nengok kuih tart ni...
mahal takpe.. berbaloi kalo sedap...

~ana~ said... [Reply to comment]

xpe nana, mahal2 pun tp sedap..berbaloi la...:)

Lynn said... [Reply to comment]

nana, betui kuih tat ni memang sedap

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

mmg suke tart nenas nih... thn nih x buat kot.. akak tempah jerk..

Nana said... [Reply to comment]

fara-kita mmg buat kuih tat terap ni je xreti nk gulung2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-ahh..lagi sedap klw org bagi free hahaha tp sius mmg sedap

Nana said... [Reply to comment]

ana-btol2 mahal sedap xpe..jgn mahai xsedap tu mmg hangin la tp ni mahai sgt2 sedap sebab free kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hehe sure penah makan kan tp mahai xpenah bli pon hahaha raya je br makan

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-sama la kita suka tart saya tiap2 tahun mesti buat

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. mahai giler kuih tart ni.. buat sendiri puas makan kan

Nana said... [Reply to comment]

rina-btol2 mmg xpuas nk mkn sikit sgt sedap plak tu..bek wat sendiri makan smpai lebam hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...