MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 20, 2010

raya giveaway contest

nak join klik sini

3 whislist:

MNG Vintage bag/wallet

disebabkan wallet yg ada skang pun ala2 dah buruk kan..so klw la dpt wallet ni ganti wallet uzur tu..beznye boel la buat raya sekali ehhehe

Greykoreatop

comei kan baju ni...sweet je..pakai bawa g opis juga ni

720graymagshot

ha yang ini aku paling suka, baju dia besar & labuh mmg sweet

Red ribbon ni apa yg aku tengok banyak baju cantik2 ala2 korena style gitu..ada juga baju yg sesuai utk wanita bertudung fesyen2 dia very up to date.
nak tag:
1. kak zue
2. kak heze
3. ros

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...