MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 6, 2010

rindu...

semalam ptg aku call amrul tanya jadi x arini balik KL?amrul kata jadi....dia tanya nape??

la...lg mau tanya nape....mesti la org rindu kt dia kan...kekekeke dah tu aku saje je ckp

"xde apa...saje...rindu kt I/C saya tu...dah seminggu xjumpe I/C, dah seminggu gak jadi mcm pendatang...kekekekekek"

pastu amrul ckp ceh....rindu kt I/C? heheheh...ala awak ni kita gurau je la...opkoz la kita rindu kt awak.ni baru seminggu xjumpe ni...teringat2 je dia.camne la ek..xlama lg amrul kena kursus sebab naik pangkat.xleh balik selama sebulan stengah..huwa...sedih siot...

stakat ni pon paling lama aku xjumpe amrul ada la sekali tu 1 bln stengah juga.tak sanggup rasanye nak lalui lagi pengalaman berjauhan selama sebulan setengah...xpe2 kuat ok..kuat....aku ok la...sian kt damia...mcm pagi tadi pg2 bangun tanya abah mana?? tu baru seminggu xjumpe..klw sebulan stengah camne la agknye agk nk jawab ari2 hehehe...

33 ribu orang memberikan idea bernas:

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

rindu tanda sayang =D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

yg jauh terkenang2 yang dekat peluk² la apa lg..hehehe

cian damia rindu abah..kalo sebulan lbih sekali omak eh tanya anak plk..hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ceh sabo jek:p

tahniah utk amrul sbb naik pangkat..xpela demi tugas..jadi independent mom..best jgk..ekekekek:D tp kalu slalu sgt jadi xbest ler..sunyi

mama tisya said... [Reply to comment]

tkpe amrul p kursus utk naik pangkat..nanti lps tu kot2 dpt peluang dk sama ke..mn tau kn...sure rindu giler lama tk jmpe kn...heheheh tp tkpe amrul bg bini die jln2..tkde la boring dk kt umh je...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ala siannya dia..ari nie leh jumpa kan? jumpa ic yer..he he he..

~ana~ said... [Reply to comment]

rindu kan tanda nya sayang...:)

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

erkk,lamanya sebulan tak jompa...adeihh pingsannn

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

xpe nana.. amrul jauh sbb tugas kan??? dah nak naik pangkat pon.. thniah yer...

haisshhhh... tp yg bab berpisah smp sebln lebey tuh yg sedeyyyy... cian damia... ibu damia lagi cian kan???? huhuhu!!!!

HANI said... [Reply to comment]

sabar deh...naik pangkat tu penting...tahniah...suatu hari nanti dapat sama jugak...insyaallah...mcm saya baru bulan 6 tahun lepas dpt dok sama dgn suami dan anak..dulu jaga anak sorang2 jugak..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

huhuh..lame tuh sebulan setengah tk balik..aritu en hubby baru kursus 3 minggu pon rase mcm lame giler . 2 minggu pertama ok lagi.masuk minggu ketiga dh mula tak keruan..ekekekeke..

nway, sblum en hubby berkursus, silalah bermanja puas2 k..=p

Hezesuze said... [Reply to comment]

ish mestiler rindu kan nana kan...ater akak ni baru 2hari xjumpa abg pomen (kalo dia ada event rally luar sgor) tu pun dah rindu2 an...

lia said... [Reply to comment]

aku ni Mr Fallah xde 2 hari pon da menjajau rindu...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

jauh pon mcm best jgk kak..ade rindu rinduan..tp klu sebulan stgh tu..mak aii..mau mencakar dinding hahaha

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

lama tu nana..tp xpela, nk wat camne..mana tau pas naik pangkat dia dpt transfer ke kl

nuraarin-life said... [Reply to comment]

anak dan ibu sama-sama rindukan... jangan malu2 yer, ngaku jer...hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sayang bini tinggal-tinggalkan, sayang anak tangan-tangankan...eh eh ader kena mengena ke ngan entry ni...ekekekke

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hehe tu la..tp klw sbulan stengah xjumpe aih,,xtau nk kata lah

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh tu la..lama tu kan..huhu seb baik damia ada

Nana said... [Reply to comment]

suziey-mmg pon..klw selalu2 mmg xbez la wei...mcm aku ni ha dah penat dah...anyway tq ek

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hrp2 la dia dpt transfer...hehe tu la amrul jenis xkisah kita kuar2 g lepak ngan kwn2 tu yg xboring sgt

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kekek bukan menda lain yg ditanya tp ic yg dtanya dlu

Nana said... [Reply to comment]

ana-btol2....rindu tanda gersang juga muahahahha

Nana said... [Reply to comment]

maz-kekek tu la mau pengsan juga tu nk wat camno koje kan

Nana said... [Reply to comment]

kak zue- terpaksa bkorban demi tugas..mmg rindu kak tp apa bole buat life must go on

Nana said... [Reply to comment]

hani-woh penah PJJ juga ek..saya ni dh msk 4 thn dah..

Nana said... [Reply to comment]

lily-kekeke btol2 masuk minggu ke-3 rasa len mcm jek kan hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-tu la...sy ni bukan takat 2 ari selalu 2mgu xjumpe tp sebab dah bese xrasa apa dah

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe aku paham....ramai kwn2 aku mcm tu xleh pisah lama2

Nana said... [Reply to comment]

fara-kekeke bukan takat dinging je kena cakar mau sampai siling hahaha

Nana said... [Reply to comment]

eli-harap2 la kan...menda2 tukar ni mmg jawapan dia selalu menghampakan je

Nana said... [Reply to comment]

nurarin-hehe xmalu la..mmg ngaku hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kena la juga kot..sebab sayang bini tinggal2kan...nak duit lebih kena tinggal2kan bini kekekke

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

xpe..aku kan ade...ekekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...