MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 2, 2010

selamat pengantin baru hilmiah & ibrahim

sabtu lepas g wedding kawan sekolah aku.tkejut tgk..husband dia mat salleh hehe sebab dekat kad kawen nama husband dia ibrahim, xde langsung nama mat salleh dia.1st time la ni ada kawan kawen ngan mat salleh sure anak2 dia mata biru kan hehe...tu la namanye jodoh kan...maybe masa kawan aku nk blaja kt oversea kot dia jumpe husband dia.heheh...xsempat nk interview dia mcm mana dia leh kenal ngan husband dia.

sonok nye klw g wedding kawan2 ni..time ni la dpt jumpe blk kawan2 sekolah...seme dah kawen..seme dah ada anak...
pengantin berarak
miah, pasni balik raya jauh la..kt florida nun..heheh
makanan bez2 mcm2 ada...xlarat nk makan
saya & anak saya tau, bukan adik saya heheh..ada org tanya ni adik kau ke?ngeh2x....
bebudak ampang girls
sonok jumpe kwn skolah


bgamba ngan pantin
buat hilmiah & ibrahim..selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat...amin2..cepat2 dapat anak sure comei2 belaka

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sekarang kenduri kawin..tak yah tunggu cuti sekolah kan?
seronok jumpa kawan kawan lama

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah mesti sonok tgok kawan married ngan mat salleh kan...kompom t anak2 dia comel bangat...huhu

mrs.ecam said... [Reply to comment]

sonok tngk muke mantin pompuan...ceriaaaaa jek...ayah mertua die siap pki songkok lg...hikhik

Ena said... [Reply to comment]

Cantik la kan tempat tu..
Nampak gah aje..

seronok gak tu..
ensem gak.. omputih tu.. ;D

MOga berbahagia ke akhir hayat..

deela~ said... [Reply to comment]

comeynya flower girls dia... muslimah, he3 =)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

fuiyooooo slaluartis je kawen ngn mat saleh..cayala kwn ko..hehe:P
amboih ade org tnaya ngn adik ke ek..terasa diri itu muda la yek:p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ade 2 bende aku suke, 1 flower girls yg pki tudung sumer tu,kiut okeh

2 aku blh imagine rupe anak2 kwn ko ni nnt,dgn idung tercatuk bapak die hah..hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

pengantin steady giler!!
suke betul kaler gown dia..
soft jer.

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

oo curik gamba @ fb aku ya?hehehhe..apa2 pun Fau, walopun bermandi berpeluh2 tapi tetap meriah & havoq kan..To Miah, moga berbahagia hingga akhir hayat dan selamat menempuh perjalanan yang penuh warna ini..Amin..

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wah wah wahhhh... lepas ni dapat baby kacuk yekkk!

First time tengok pari-pari bertudung..! memang comel & special!

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

thniah utk pengantin... kawen dgn omputeh lagik tuh.. mesti comei2 anak dia nnti...

suke baju pengantin dan flower girl tuh... comei banget..!!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ahh skang ni pesen xde tunggu musim cuti dah lgpun ramai sgt wat time cuti sekolah nanti bertindih2 date

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe tu la 1st time ni ada kawan kawin ngan mat salleh teruja plak tgk selalu tgk artis2 je ehehe

Nana said... [Reply to comment]

mrs.ecam -ahh..FIL dia siap pakai baju melayu ngan songkon MIL pun pakai bj kurung sweet je

Nana said... [Reply to comment]

ena-ahh dewan ni tp tasik mmg lawa...suka tgk flower girl dia tu comei2

Nana said... [Reply to comment]

deela-hehe tu la muslimah dia nye flower girl

Nana said... [Reply to comment]

suziey-btol2 selalu kita tgk artis je kan kawen ngan mat salleh ni la namanye jodoh kan..
huwa2.pasan muda weh..idok la..org sje gurau2 tu tanya damia adik ke ehhe

Nana said... [Reply to comment]

zt-ahh tu la 1st time aku tgk flower girl pakai tudung
itu ofcoz..anak sure comei2 ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ahh aku pon suka tgk dress dia sweet je

Nana said... [Reply to comment]

sukma-hehe ala kamera aku gmbr seme xterang mcm gamabr kau..btol kan wlpon berpanas tp hepi dpt jumpe kwn2

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe tu la sama2 1st time tgk flower girl bertudung eehehe sire anak2 dia comei ni

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe tu la jodoh kan kak...jauh jumpe husband kt negara orang...sama la suka tgk flower girl cute2 seme

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...