MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 30, 2010

susahnye nk amek gambar damia skang ni

ni gambar2 semalam masa buka puasa kt intai-intai...cite lanjut nanti la ek..dah wat auto publish 1.9 hehehe..

sesambil tunggu buka pose tu suh la damia pose skit kt tepi kolam tu kan..adoyai...korang tgk la 6 keping gambo..xde satu pon yg semenggah...suka nau buat muka skang ni...mmg payah nk suh dia senyum dah...

whatever la damia...janji damia ttp comel di mata ibu mu hehehehe...


klw anita sarawak tgk ni..mau nanges dia...hahaha

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

jgn kata anita sarawak..aunt pon nanges damia!! wakakakaka

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

ha haha...tomeeeeyyyynyer...amboi..dah pakai dah baju baru.....tak sempat pakai raya yerk damia

mama tisya said... [Reply to comment]

mcm2 memek muka damia...bln pose kt intai2 ada pakej ramadhan tk..kalo ada brp rege?

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

sedap tk mknn kt intai2 ni??trngin nk try tp rasa cam jauh je tu yg tergak2 tu..ekeke

damia belajar mana ni but mulot muncung tu...hahahahaha ni baju utk raya ke baju utk dinner?? dh pakai dh pon..

mama zharfan said... [Reply to comment]

hhehe cute la plak buat memek muka gitu :)

Shida said... [Reply to comment]

damia copy habis muka si amrul kan...comey jer suka wat mukaa...hehehe...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah dah pandai buat aksi hebat si damia nie....huhu

ke dia ikut jejak langkah ibu dia gaya camgitu...ahakss

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kire oklah tu nak gak die wat aksi2 depan kamera..klu Zara jangan harappppppp..sume gmbar kandid aje skang..hehehehe

yela..ni gmbar baju baru kan..saje try test sblum pakai raya ye..=)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

cantik ah gaun damia tu...serius..

ehem..gaya cam tu macam ibu dia jer...ekekeke

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehehe...geram plak susah nk amek gmbr dia senyum2

Nana said... [Reply to comment]

zana-heheh tu la pasal..blom raya dah pakai bj baru hehe xpela raya bkn g mana2 pon pakai je la

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh ada buffet rm48 nett nanti ari rabu kita publish cite buka pose kat intai2

Nana said... [Reply to comment]

fiza-try la serius sedap bufet dia..mmg masakan dia seme sedap2
hehe damia tu tgk makcik dia la tu suka wat2 muke klw amek gambo
baju tu utk raya konon2 tp xpela..pakai je la dah ada kan xkan nk smpan kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tp geram la plak seme muke xsemenggah

Nana said... [Reply to comment]

shida-hehe tu la anak bapak ni...tp klw time kcik2 dlu lagi sejibik mcm abah dia

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- hehe ibu dia zaman2 dulu je suka wat gaya gitu skang dah xde dah hahah damia plak mewarisi

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehehe...damia dah bese ngan camera kot pastu lama2 jadi bosan tu dia xmau senyum2 dah
hehe bj konon2 nk pakai raya tp dah pakai dlu dah hehe xpela wat apa nk simpan2 dah ada kan pakai je la

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq..ala baju bese2 je..xde brand pon...hehehe
alamak ibu dia xde wat mulut2 seksi gitu ehehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mcm mcm pose dia kasi...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la pasal jenuh nk suh elok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...