MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 20, 2010

2 syawal : si baju hijau datang beraya

ari raya ke-2 mmg aktiviti aku dok umah tgk tv je...pastu kul 12 tengahari amrul call, cakap nk datang singgah...dia dah nk balik dari ipoh ke kluang..so aku ada masa dalam 2 jam stengah utk prepare makanan utk abg2 si baju hijau....

memandangkan masa tak mencukupi utk aku masak beria2 bagai..aku ckp ngan amrul aku msk spageti je la..ni je menu yg sempoi & senang...(gile western..orang raya ke-2 masih berendang & ketupat aku hidang spageti kekeke...)

kung kang kung kang kt dapor...maka siap la juadah utk raya ke-2, 2 peket spageti abes licin dikerjakan oleh adik2 aku sama...

nyum2...
abang2 askar datang beraya kali ke-2 hehehe...
orang raya pakai bj melayu depa pkai bj belang2 rimau hahaha...
syawal ke-3 mmg aktiviti dok umah membuta, makan & tgk tv...pastu syawal ke-4 dah koje...aktiviti raya aku bermula masa syawal ke-4 lepas blk keje..beraya umah kwn2..sampai syawal ke-7..

syawal ke-8??nanti kan entry akan datang...ehehehe...

24 ribu orang memberikan idea bernas:

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

waa abgaskar beraya...

suker tgk uniform abgaskar nih, hyejauuu ;)

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

HAHAHA NI KIRA BAJU RAYA DIAORG GAK LA NI HIHIHI

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

wah...lain dr yang lain tu nana....abg baju belang2 datang beraya..orang lain ada? takde kan...he he he he...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaaa abg askar dtg beraya..dasat ni..semngt jati ank bangsa..ecewah..ekkeke:D

wei buat la open house pastu buat spageti n kauh loder..ekkeke:D pastu jmpt aku mai

zura@iwan said... [Reply to comment]

smngt tu beraya pakai bj rimo...hehe....

SyaNa said... [Reply to comment]

aku raya ni mana ade lekat umah
asyik la berjalan
letih!!!

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

untung abang2 askar xyah buat baju raya. ekekkeke

~ana~ said... [Reply to comment]

nak tunggu entry mkn stoberi..:)

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

gagah perkasa apa, pakai baju ijo tu? hehe..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ok la tu..dapat gak beraya sekali wpun kawan2 abg hijau ada skali heheh

mesti sedap spageti nana ni sampai licin..terliur wei lokk

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah beshnye dapat meraikan raya bersama abg askar kan kan...hehehehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah abg askar mkn spagthi ye..

Nana said... [Reply to comment]

hany-hehe ada gak kwn mcm hani katanye suka tgk abag2 askar pkai uniform nampak segak katanye

Nana said... [Reply to comment]

lin-hehe tu la pasal..raya pertama pon dok sarung baju ni

Nana said... [Reply to comment]

zana-haha kan..bole la berlagak kt orang..aku ada..korang ada??muahahahah

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe aku nak juga buat tp tiap2 mgu ada je org jemput datang open house..ntah bile la bole buat xtau

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe kata tgh keje kan...

Nana said... [Reply to comment]

syana-mcm tu la bez aku raya ke4 je br stat jalan2 mmg letih tp bez

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hahah klw kena turn keje thn tu mmg xde la wat baju raya mcm amrul tu

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe tunggu..arini kuar hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ann-hehe tambah lagi satu segak bergaya heehehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-tu la..jadi la kan dari xde jumpe langsung
ala spageti kita tu bese2 je..rasa sapegeti la hahaha

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heh tu la...rasa juga la raya pertama tu ngan dia even 1/2 jam je dia singgah

Nana said... [Reply to comment]

fara-eheh tu la org raya mkn ketupat hehe xdan nk masak tu je yg mampu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...