MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 2, 2010

alhamdulillah..ada bonus tahun ni

kelmarin aku ada mimpi bersalin..siap dapat bb boy lagi....hehehe..pastu ada 2 orang kawan kata kalau mimpi bersalin tanda nya nak dapat rezeki. serius ni baru 1st time aku dengar mimpi bersalin nk dapat rezki heheh...selalu nye kalau aku nak dapat sesuatu rezeki esp nk dapat duit, aku akn mimpi air & gatal tangan kanan...

sekali cek dlm bank arini...bonus dah masukk hehehe ok la..bole caya la..mimpi bersalin tu tanda nk dapat rezki kan kekekeke...alhamdulillah...sepanjang aku keje sini office blom pernah lagi tak bayar bonus...amin2...syukur sangat2...aku ingt sikit je..sekali amount nye lebih dari yg aku bajet kekeke...tu la pasal arini rasa nk senyum sampai tinge je...

walaupun aku bukan keje gomen..aku dapat gak bantuan tak berapa nak khas ari raya...heee...syukur2

ni la yg buat aku sayang kat office ni...opis dekat ngan umah, nk g keje dekat, 15mnt dah smpai umah, jalan xjem pun..keje tak tension..+ bonus & increment tiap2 tahun sure dapat...mana lagi nk cari company mcm ni skang??bozz...tq boz..bagi kami bonus semoga dimurahkan rezeki bozz sekeluarga..amin..


22 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

hahaha kan betul tu rezeki nk datang hehehe kita yg tk mimpi bersalin ni cam mana pulak..ada ke bonus tuk kita ni huawawwa tgh menunggu lagi ni

Echa said... [Reply to comment]

waaaa.. dapat bonus yeeee.. syok laaaaa.. tetiap tahun dapat..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

arr..
ko baru thu ker nana mimpi bersalin tu nak dpt rezeki?
mmg pun.
alhamdulillah...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah beshnye dpt bonus rezeki tu nana...hehehe

akak pn tgh tunggu bonus dari abg pomen hakahakah

Ena said... [Reply to comment]

Alhamdulillah..

akak pun tompang happy gak la.. ;D

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

bestnyer... blh wat blanjer raya kan??? raya sakanla... akak tmpang hepy jerlah... sbb akak nih bayang bonus pon x nmpak lg... huhu..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

rezeki raya tu..alhamdulillah..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezeki....

~ana~ said... [Reply to comment]

ada keje kosong x sana? nak mintak la..:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu pun nak mimpi bersalin gak lah..hehehe..

bestnya nana dapat bonnus...tingkatkan prestasi anda..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

nak jugak lah mimpi beranak!! ekekeke

sykur alhmdlh..best nyaaa

Nana said... [Reply to comment]

lin-hehehe btol la masin ckp lin...nk dapat bonus ghupenya patut arr mimpi cam gitu hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

echa-tu la alhamdulillah..blom penah diorg xbg bonus lg stakat ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-serius..baru aku tau hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh klw gitu bole minta je ngan abg pomen bape bulan nk bonus hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-alhamdulillah..tq kak

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe tunggu kak mana tau nk kat2 raya nanti ada ke kan

Nana said... [Reply to comment]

fiza-amin2 alhamdulillah...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-amin2...

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehehe stakat ni blom ada ksg lagi..last pekerja baru kita la...yg masuk 3 thn lepas..heeee

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe..mcm mana ek nk suh dpt mimpi bersalin kekekeke..
tq...insyallah..pasni kena keje rajin2

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehe nak juga ke?xyah la minta mimpi minta tros kt bozz bak bonus cakap hehehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...