MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 6, 2010

berbuka puasa @ four season restaurant

ari jumaat lepas berbuka ngan adik2 amrul kat restoran happy season
restoran ni kt belakang office aku je..tp sekali pun aku xpenah jejak..hehe bese gitu la kan...yg dekat2 xpenah nk g tp yg jauh2 sanggup plak terjah.apa yg menarik kt restoran ni dia ada 4 section bertemakan 4 musim summer, spring, autumn & winter.pastu klw masuk section winter tu dia siap ada bg baju sejuk sebab dalam tu mmg sejuk.

buffet ramadhan kt sini 29.90 nett utk dewasa, masakan xberapa sedap pun..ala2 je...tp dengan harga serendah tu ada gak kambing golek + sate.kira ok la...even idok la sesedap mana bg tekak aku ni...tp kenyang juga la...klw makanan ala carte aku xsure sebab xpenah try.

ni la dia 4 section tmpt makan tu pilih je mana suka
ni je la pon paling bezz kambing golek

nk buka pose juga...
abah damia & pak lang damia , pak ngah xde dlm gambo
ngan mak ngah damia

14 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tak mhl..tp mknn plk tak sedap eh.. kta tak de nk merasa buffet ramadan ni..susah ank kecik nk mkn cam tu..susah..nk duk lam bby chair jap je pastu hbis di kaconya pggan2 mcm mkn bru ni kt rasamas.. sob..sob..

juelee said... [Reply to comment]

kat kamera saya banyak gambo damia aje.. tapi tak sempat lg nak upload...

nampak gemuk plak saya ketika itu..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

gaya damia mcm org berpuasa ;D

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah, bestnya.. alycia nak pilih autum hehe.. nana, nak bg kad raya kat nana.. sudi2 lah ambik di blog yer .. selamat hari raya utk nana & family ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

ada tgk gk tp tk pernh try...aritu ada tgk sorg blogger ni p mkn kt cni gk katanye ada 4 musim tu la..oo kalo winter tu kena pki bj sejuk ek..hehehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah menarik gak restoran ni ye.unik.lain dr yg lain..tp tak sedap pulak ye..sayng..

* kak, kt dh amik semut akk..sehdap! :-)

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe tu la harga dah ok makana plak kureng
xpe2 tgu darwisy dah besr2 skit bole la g makan bufet
tp klw dah besar mcm damia tu lain plak peel dia.bole plak dok bersila pangung ats lantai..haih

Nana said... [Reply to comment]

jue-hehe damia asik2 jadi model je la..
ala bese la..peknen mmg begitu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lyn-tu la nye..sme dia nk makan

Nana said... [Reply to comment]

zura-tq...hehe tu autumn tu ala2 romantik je

atty's said... [Reply to comment]

kan main lagi damia..cam org pose..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh..ader gak restoran 4 musim ni erkk...canggih...

kambing goleh pun ader...ok lah tu ngan harga tu...kalau hotel ader kambing golek...mau cecah 60-100 bufet ramadan

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe tu la nye anak dara tu..beria2 dia

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la bole kira murah la tp makanan agk kureng heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...