MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, September 4, 2010

Best Birthday Celebration Contest

nak join klik sini
Date : 14 June 2007 (Birthday ke -24)
Venue : Renaissance Hotel, KL

kebetulan time bday aku tu amrul kena keje kt KL so bole la celebrate sesama..b4 bday tu dia tanya awk cakap je nk g makan katne saya blanje..hehe..dah orang offer kan..bukan selalu...so aku decide nk dinner kt Hotel Renaissance...

ms aku tgh duduk nk makan tiba2 datang 2 orang staff dia bw kek..sambil nyanyi2 epi bday.tkejut beruk aku!! malu pun ye sebab seme org kt situ tgk je..rs mcm artis laks.. :-D hehe

aku ingt amrul yg wat suprise aku tanya dia eh..awk yg suh wat ke??dia ckp xde...pastu aku br tingat sorang membe aku yg koje kt renaissance tu trs aku call dia, bila aku tanya dia ke yg plan seme tu, dia gelak je..maceh la retty wat bday suprise utk aku, aku suka sangat
..

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

good luck...wah kemain meriah la time ni yek

Jiji-Fify said... [Reply to comment]

okeh checked! gudluck ye! :)

Nana said... [Reply to comment]

lelord-hehe tu la ms ni damia xde lg..bole la nk romantik2 dinner hehehe

jiji-tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...