MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 23, 2010

biar lambat..asal dapat

terlupa plak nk tepek gambar adiah GA yg aku dapat masa raya ke-5 aritu, balik keje je tgk ada surat..buka2 ada kerongsang satu set ibu & anak nye

ekceli aku dah lupa dah GA apa yg aku join ni...tapi ada note kt situ dari AYU IDRIS GIVEAWAY.rasanya mmg dah lama menang GA ni, tp adiahnye baru sampai, xkisah la lambat pun asalkan dapat kan...dari lambat tapi xdapat2..hehehe

so far setakat ni ada 1 lagi hadiah aku tak dapat, rasanye masa announce menang tu bulan 5 kalau xsalah..aku salah sorang antara pemenang, yg mana pemenang utama hadiah dia hebatt gile..xpela..aku tunggu je...klw ada tu rezki la..kalau xde pun xpe...dah orang nk bagi adiah pon mujor kan..ehehhee...TQVM to ayu idris....

siap ada note kt bakang envelope sorry for late arrival...AYU IDRIS GIVEAWAY
cantik kerongsang ni,molek sangat la..bole wat melaram g open house sabtu ni kekeke...

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana :) comel brooch tu

SyaNa said... [Reply to comment]

ko rajin join GA kan
aku tahap pemalas dewa :p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

betul tu..biar lambat asal dapat...dari tak dapat langsung kan..

Lelord said... [Reply to comment]

heheheheh cun wei

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..cun tu..boleh tambahkan koleksi..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

betul tuh... biar lmbat asal dpt kan??? klu ader rzki tuh tak kemana..

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah... boleh melaramlah raya tahun nie.. heheh..

Adyshariz said... [Reply to comment]

btui tu nana, drpd x dpt langsung lagi tak best.. tahniah ya..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

dpt brooch lagi! taniahh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

lawa weh,blh melaram weekend nih ;)

Nana said... [Reply to comment]

tq seme..arini malas nk balas satu2 komen korang
ahahah anyway tq kepada semua ek muahhh soyang korang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...