MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 22, 2010

cameron highlands -day 2

mula2 plan sebelum gerak ada sorang member amrul nk join sama g cameron..pastu dia kata xjadi plak..masa kul 8 malam 1st day ktorg kt cameron member amrul call ckp dia nk dtg cameron.hah! cantik sangat la tu..bole suh dia g amek camera kt umah mak aku...

nasib baik diorang ada..klw tak..memang xde sangat la gambar kt cameron ni..dah la 1st day tu amek gmbr pakai nset je..mana nk puas...mmg diorang ni penyelamat aku la..sebelum diaorang gerak g cameron aku suh depa singgah amek kt camera kt adik aku.

so ari ke-2 konon2 nye nk g jalan ladang stoberi, kaktus, bunga ros & ladang teh..sudahnye ktorg sempat jalan2 kt ladang teh & stoberi je..pasal nye ujan lebat gile..masa ktorg kat boh plantations tu...nk posing2 kt ladang teh pon xdapat...ralat skit la... (eh kat cameron ni mmg selalu ujan ek?dulu masa 1st time aku pegi pon ujan juga..)

ok meh la layan gmbar2 last ktorang kt cameron ni..xtau la bila lagi nk pegi lagi...tunggu damia dah besar skit kot...last pegi pon masa damia dalam perut (time pregnant 3 bln)

GAMBAR2 NI SEME PAKAI KAMERA ADIK AKU, GAMBAR XLAWA SANGAT (TIBA2 AKU RASA GAMBAR PAKAI KAMERA NSET AKU LAGI CANTIK HEHEHE)


jalan2 kat tanah rata
tempat wajib posing..baru ada bukti g cameron kan hehehe
mereka yg berjasa..klw diorang xde..makanye xde la kamera aritu...
mcm bese la..budak suka posing

kena menapak naik kilang teh seb baik sejuk klw panas mau basah ketiak muahahah...
riang ria di syawal ke-9
welcome tu boh tea centre sungei palas


tuna sandwich yg sedap gile..sayur fresh2 belaka...
muah...

stoberi segar dari ladang
eksited damia pegang stoberi

28 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

makna nyer time ko p sejuk gak la kalau ujan... sbb kalau x ujan, x sejuk sgt...

Ena said... [Reply to comment]

syok nye jalan2 ke sana.. dah lama dah akak tak p.. huhu.. bila lagi la gamaknya nak ke sana nun..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

sempat lagi tuuu p cameron heheh..sib baik ada gak hotel even cikai pun dh fully booked.

amik pakai hp pun ok ape..drp xde gambar lgsg hehhe

momguess said... [Reply to comment]

dear
den bukan xnak komen pasal cameron ni
tapi cameron ni blh buek kan den sebak
mengingatkan kenangan dulo
huhuhuh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alahai..nengok pic ko posing nana..lagi tak sabar nak gie sana..plan untuk holiday next year la...emm...
Ina@Momguess ~ terkenang la pulak...

zura@iwan said... [Reply to comment]

bila nk gi cameron lg ni...hehe...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg p sana ujan je..dlu kita p pn ujan gk...

tkpe nanti damia dh beso p lg tmtp2 yg tk sempt p tu..hehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

roti tuna bertambah sedap sbb sayur fresh agknya.. hehehe

nak stoberi coklat!!!!!!

Nana said... [Reply to comment]

lia-ahh..time aku g tu 2 ari ujan..mmg sejuk nak2 malam
tp klw nk compare ngan genting aku rasa genting lg sejuk

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe kami ni bukan plan beria2 kak..ikut suka je nk pegi...lgpun aktiviti cuti mcm ni la cara saya ngan amrul dpt spent time sama2

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe xtau nk g mana dah eli bosan dok kl....org lain seme xblk sii lg nk beraya ktorg g oliday
tu la nye...dahsyat tol la seme otel dah full wlpon otel cikai2 ramai tol la org g oliday kt sana

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-alamak...ada kenangan ek kt cameron tu..uhuhuhu

Hezesuze said... [Reply to comment]

teringin nak pergi cameron tapi memandangkan jln nye yang bengkang bengkok terpaksler lupakan niat itu...huhu

weeiii guna camera hp pun cantik pe...hehe

Nana said... [Reply to comment]

mumy ayu-heheh sila la masukkan CH tu jadi salah satu tmpt korng g oliday k..mmg bez xtipu punye

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehehe aku ni tunggu damia dah ada adik lg kot br g hahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la nye masa 1st time pegi dulu pon ujan juga...kali ni pon pegi ujan juga...klw nk posing2 kena time pagi2 la jawabnye

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la..tambah ngan sayur fresh plak tu duduk kt boh tea centre tu mmg rasa mcm kt obesea je sejuk hehehe

Nana said... [Reply to comment]

hah keze-akk klw guna jalan simpang pulai tu xla bengkang bengkok sangat kak...klw ikut tapah ye...mmg pening tp simpang pulai jalan dia besar

SyaNa said... [Reply to comment]

rindu teh tarik CH
huhu
ni yg nk bentangkan kertas cadangan ni :p

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, best nya mkn sandwich kat ladang boh tu kan...mkn scones..huhuhu...

mama zharfan said... [Reply to comment]

at least ada gak stroberi kat msia ;) cuma saiz kecik sikit lah ;)

wantie said... [Reply to comment]

si damia tu petik tak strawbery. kalau Amirul.. lagi org ckp tak leh petik lagi la dia nak petik.

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehehe tu la nye teh terbaekk dari ladang..sila wat ketas cadangan bawa iman sekali jalan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe kan?sejuk2 cuaca tu pekena teh pergh....

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ahh la kt msia kecik je saize nye klw kt uk sana sure 3x ganda kan

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe so far damia xpetik plak...mayb dia pon xtau stoberi tu bole makan kot hahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

lawak la wei ko ni..ryaa2 naik cameron..ekkeke:p nmpk pn dh sedap sandwich tu:p

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahaha apa yg lawak nye masa mula2 pegi dulu lagi lawak raya ke3 naik cameron time tu sama2 dok kl xde kampung nk beraya bosan gile kt kl g naik cameron hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...