MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 6, 2010

grownups

ari sabtu lepas g tgk wayang kat wangsa walk. hajat di hati nk tgk cite piranha...tp malangnye cite kategori 18PL so damia xleh masuk....argh..benci btol la...last2 aku amek je cite grownups.nasib baik la cite ni bez...hehe kira xla ralat sgt xdpt tgk cite piranha...

cite ni mengisahkan 5 org kawan yg dulunye dalam team basketball, lepas 30 tahun berpisah...satu ari diorang dpt berita cooach diorang meninggal dunia..so terjadi la mcm reunion 5 sekawan ni ngan family masing2 masa hari pengebumian coach diorang...mmg kelakar gile cite ni...dari awal smpai abes asik gelak je...nak2 si adam sandler tu..lawak gile..pastu cite ni ala2 selamba je seme pelakon2 dia tu.

tgk cite kan mcm sonok je...kalau la bole buat reunion mcm ni ngan kawan2 sekolah..g theme park sesama..aih..beznye



12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

klu citer adam sandler mmg gelak pecah perut lah,hehehe

~~Ciklinn~~ said... [Reply to comment]

mmg betul tu kalu ada si adam ni citer mesti kelako

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mesti lawak cita nie..ada gak tgk preview cita piranna tu..mcm best jer...tapi 18PL so tak lehla bawak Ian

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

uikss...sempat lagi tu tgk wayang...hehe

atty's said... [Reply to comment]

mesti besh kan ..nanti nak g tgk ar..

mama zharfan said... [Reply to comment]

me memang minat adam sandler ni..semua movie yg dia berlakon me dh tgk hehheh
so nak kena tgk gak yg ni :)

Nana said... [Reply to comment]

zt-ha tau xpe weh..hehee

Nana said... [Reply to comment]

cik lin-hehe kan?aku suka gak adam ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..piranha 18PL mmg xleh bawa damia..mcm bez je cite tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha tu la nye ni la wayang 1st tgk bulan pose

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-heeh mmg bez kak lawak

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tgk jgn xtengok ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...