MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 22, 2010

malam raya pertama @ KL

ok kepada sape2 yang xpenah tgk contoh suasana jalan raya malam raya pertama kt KL jap aku tunjuk ek...hehehe...ni masa malam raya pertama aritu la...amrul call kata nk singgah KL kan...time tu lodeh dah basi..so nk g kedai2 mana buka kan...seb baik ada giant..dapat la juga aku cari bahan2 nk wat lodeh malam tumasa kt kaunter xyah cakap la..xyah q pon..budak2 giant pon seme pakai baju raya...

bahan2 utk buat kuah lodeh
kt dalam giant pon nk posing ke?ahhaha suka aku la..
ni lagi over...

ni la keadaan jalan raya masa malam raya pertama tu jalan ni btol2 depan restoran sekinchan & backlane setiawangsa (ala2 uptown).tmpt yg paling pack kt setiawangsa lengang! kete aku sebijik je terhegeh2 kt situ,siap aku benti kete lagi nk amek gmbr ni tau...aku xedit tau gambar ni...xde kuasa aku nk edit kasi ilang kete2 kat atas jalan tu kekekeke....
nk tido baring2 atas jalan pon bole ni..gile punye lengang..
sangat senang hati..berjalan ke sana sini masa ari raya aritu kt KL...xtensi2 pon..beznye klw ari2 biasa pon mcm tu

28 ribu orang memberikan idea bernas:

FIESYAH said... [Reply to comment]

boleh main kejar2 lagi tengah2 jln...he...he...

Ena said... [Reply to comment]

sempat lagi tu te nana.. ;D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nana, KL haruslah lenggang time awal2 raya kan...lagi satu...sempat lak korang pi giants malam raya tu erkk...awat tak beli bahan buat lodeh awal2....

saya afi. said... [Reply to comment]

wawah..kalau posing kat tengah2 jln tu best gakk. heheh

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sempat lagik soping mlm raya yer???

Fieza79 said... [Reply to comment]

lengang...! sempat lagi singgah giant soping barang...seb bek giant bukak..

We Do Better said... [Reply to comment]

Nice blog & Posting, hope u the best.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

skali skale ok wat..
try la posing kt tgh2 jln tu..
hihihihi, dh depa sume blk beraya kt kg..
re: ye la nana, semalam ur blog de kuo warning psl malware tu..
so far, arini dh ok.. ilang dh !

SyaNa said... [Reply to comment]

aku mlm raya tu gi masuk KL.konon nk gi jalan TAR
adoii ko, jem gile.rasa b4 blk kg depa pakat soping lg kot

dulu2 aku rasa lg lengang.skg ni still byk kete cuma xjem

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lengang sesangat ye...org lain dah abis balik kg....

wantie said... [Reply to comment]

ish... lengang noh. tu la menunjukkan yang pekerja KL kebanyakkan org luor.

[-suziey-] said... [Reply to comment]

mekasih la tunjuk kt aku keadaan kt kl mlm raya haritu..ekek:D aku time tu kat kampung..sgtla riuh rendah..ouh bestnye nk ulang balik beraya..uhhuhu

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

boleh guling2 lagi kat ats jln ekekeke

Hezesuze said... [Reply to comment]

mmg lengang giler la uols...huhu

Nana said... [Reply to comment]

syah-bukan takat main kejar2 nk baring pon bole hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe apa yg sempat amek gmbr ke hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ktorg g giant tu masa raya pertama la..tiem tu kul 8 malam bahan2 lodeh dah abes dah mak masak so nk wat 2nd round plak terpaksa la kuar mencarik bahan

Nana said... [Reply to comment]

afi-haha tu la ingt nk juga posing tgh jalan tp xde sape nk tlg amek kan gambar hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-bukan malam raya tp malam raya pertama bahan2 nk masak dah xde tu kuar juga cari

Nana said... [Reply to comment]

fieza-mmg lengang giant tu ari2 buka...orang raya pon dia buka

Nana said... [Reply to comment]

we do better -tq

Nana said... [Reply to comment]

leliy-kita dah buang blog mama syafi dah ok dah...sebab blog tu yg ada virus tu

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe klw ko berhajat nk g jalan TAR kena g naik moto mcm aku selalu buat...klw nek kete mmg sesak d sana sini

Nana said... [Reply to comment]

mumy ayu-tu la pasal...time raya la bez nk jalan2 kt kl hehehe

Nana said... [Reply to comment]

wantie-btol2...mmg ramai pekerja kt KL ni seme dari luar

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehehehe klw kt kl xde la suasana riuh rendah mcm ari2 biasa je xbez

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe bole ke klw mau...wat mcm cite industan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-sangat2 lengang kak...siok je jalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...