MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 28, 2010

nota cinta dari bekas kekasih!

sampai office tadi buka pesbuk tgk2 ada nota cinta....dari ex boypren!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hahaha..jangan ler salah sangka...mmg dia dulu ex-boypren aku..tp skang dah jadi suami dah pon...tetiba je....cakap lebiu2 kt pesbuk musykil juga haku....dah tu..amrul ni bukan la jenis romantika de amour gitu kan..hehehe


tapi kan sesekali dia romantik gini...tersenyum kamben juga aku hahahah..aih..tiba2 terflash back plak zaman2 cinta2 dulu..kan bez kalau bole ulang balik...hahaahah..gatai

41 ribu orang memberikan idea bernas:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said... [Reply to comment]

fuhh...aku ingat ex boifren mana lak ni...hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

auww...ayu lak yg terasa gatai nak berlebiu ngan ayah damia ni...tunggu nak cantikkan kulit lah..haha

SuZiE said... [Reply to comment]

tajuk bikin gempak je.. hehehe.. bestkan kalo zaman bercintan-cintun tu leh diputar balik.. :)

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo hubbyku ada fb pn rsnye die tk tulis gtu kot..bkn jenis romantik gk..ekkekeke...

korang dua mmg suami isteri yg lawak..ingt lg tgk gmbr2 amrul kalo berposing sure mcm2 gaya

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboiii mesti senyum smpai ke telinga ni kan...huhu

SyaNa said... [Reply to comment]

gile jiwang abg askar ni
ni br dlm hati ade taman :p

n a d e a said... [Reply to comment]

wah... aku bace mula2 ingt mmg ex btol la..
papepun sesekali romantik haruslah senyum sampai ke telinga kan!
;))

firahadifa said... [Reply to comment]

haha.. bikin suspen jer..

but sesekali dapat nota cinta chenggini mmg best!

Adyshariz said... [Reply to comment]

tajuk mmg gempak.. maunya di tembak encek amirul kalau xbf yg hantar ..hehe.. skali skala best gak kan, seharian senyum sokmo

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

haah, saspen ekk..
amrul romantik la tu..
somi sy pn x brani wat cam tu, takut kena kutuk terangan dlm fb.. hihihi
ye la kan. kalo dpt mesej gitu, satu ari senyum aje kn.. umpama dunia ni ana yg funyyaaa...

zura@iwan said... [Reply to comment]

hehe...owg laki mmg susah nk ucap romantika2 gini...sekali dia wish...mmg tsentap tu...hahaha...

CapsLock MakcikPC said... [Reply to comment]

saspen...
bagus dia..sesekali hangatkan balik suasana bercinta dulu...

p/s:teringat iklan cofeemate kat tv

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

olorrrrr.... sweettttt.... skali skala amrul wat romantik gitu...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

opppssss.... lupa nak bgtau... ader tag utk nana... buat tau... hehehe!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alahai..romantik gitu..ingat tul tul la BF lama..he he he

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboi mak nya..gataiiiii hujan2 ni ekekeke

eLYies said... [Reply to comment]

wow..so lomantik looooo....jeles2..suami yies takde facebook..mmg tak merasa la ..hahahhaha

Gieyana said... [Reply to comment]

haaa kan hb hang pon romantik gak tue....I loikke!

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hehehhe..ms berchentan mmg best. dh kawen lain sikit :P

saveme_zero said... [Reply to comment]

dia rindu bangat la tu ...hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah saje kasi tajuk bikin saspen

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha...kita xleh lg nk mencantikkan kulit kena tunggu esok darling sampai ekekke

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la nye saat paling bez tu la time zaman2 cinta dulu kan kentut pon bau wwangi hahahah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha amrul pon bukan jenis loving2..ntah apa kena ntah tiba2 he
eheheh klw bab2 bergambar tu dia mmg hapening skit suka wat aksi hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-haha mcm org xbetul..sambil wat keej sambil sengeh2

Nana said... [Reply to comment]

shana-haha tu la nye muka nampak ganas tp bole tahan jiwang gak kekekek

Nana said... [Reply to comment]

nad-hahahah..ko jgn klw btol2 xboy kasi love note mau kena hambat ngan laki aku hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fida-hehe tu la..sesekali menghangatkan hubungan kan mmg bez hee

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-haha btol2 klw la btol2 dapat ndari xboy mau kena tambak gamaknye hehehehe
mmg dok senyum2 kamben je dpt love note ni

Nana said... [Reply to comment]

lelily-hahaha dia tu xde sape berani nk kutuk..hahah tgk la sendiri kt status tu...xde pon sape2 berani nk komen bukan2 hehehehe
ala...biar la kan kita nk lebiu2 ngan pasangan kita wat nk kutuk2 plak prg jeles la tu hahah

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe tau xpe...diorang xsuka tunjuk...tp sesekali mcm gini bez juga

Nana said... [Reply to comment]

capslock-hehe tu la kan...mcm iklan kt tv tu heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe tu la nye..tiba2 je tu kdg2 musykil juga ngape ni hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha xde maknanye nk dpt love note dari xboy nk kena parang??hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

fara-hujan2 pon xleh wat apa partner xde hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

yies-heheheh..ala...mesti ada romantik2 juga anta sms kan,,

Nana said... [Reply to comment]

gie-haha tp bila amek2 gmbr xde aksi2 romantik hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eli..kan??heheh tu la kan bez klw dpt g time jaman cintan2

Nana said... [Reply to comment]

sue-haha ye la agaknye..tu psl tetiba je kan

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik... x bf katanya...

Nana said... [Reply to comment]

hahaha yela...2bf la skang dah jadi laki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...