MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 4, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

STICKY MODE UNTIL 4/10/2010


nak join klik sini

ni la gambar raya tahun ni..oleh sebab abah damia kena keje time raya kan..so tahun ni kami berdua je yang sedondon...kale merah...(kan sama ngan kaler stoberi..hehehehe)

17 ribu orang memberikan idea bernas:

10 said... [Reply to comment]

memang sedondon... gaya pun sama... good luck...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ayu pun dah join..pic bertiga gak..ish ish ..kan kita senasib tahun nie..apa pun good luck dear!!
dah agak nana masuk pic nie...sweet..!

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Salam,

Jenguk sini amik gmbr sedondon. Ewahh..sedondon gaya juga napaknya. Hehe.
Ok, natikan keputusannya ya.. thanks sudi join dan sudi jadi follower :))

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haha gaya pn sedondon..good luck!

Hezesuze said... [Reply to comment]

sumenye sedondon...gaya pun same gak....huhu gud luck nana..

mama zharfan said... [Reply to comment]

comel pic ni :) good luck!

Nana said... [Reply to comment]

10-hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe sama la kita kan..xpe la janji ada sedondon wlpon tak lengkap seme kan
hehe kita mmg suka pic ni nampak happy je

Nana said... [Reply to comment]

puan stoberi-hehe tu la bukan takat baju je sedondon gaya pon sama juga hehehe ok tq

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehehe tu la serba serbi sedondon

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hee...tq kakk

Nana said... [Reply to comment]

mam zharfan-hehe tq...good luck 2 u 2

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aahhhhaakkss.... cute nya la dua beranak ni.. good luck ya

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

nana....cumelzzz...gudluck!

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehehe tq ek
ros-maceh..tq

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah nana.. sodondon kaler stoberi lg hehe.. gud luck.. comey picca ni ;)

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh tu la kebetulan plak thn ni kaler stoberi heheh tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...