MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 21, 2010

raya..raya..raya...

ni ada la gambar raya yg sempat snap...tp serius la tahun ni mmg aku beraya sakan....start keje raya ke-4, balik keje mandi2 tukar baju terus g beraya umah kawan2 amrul sampai malam...sampai la syawal ke-10.serius...amrul balas dendam kot xdapat beraya aritu kan..hahaha..

penat memang penat...tp xpela..raya setahun sekali je...+ dapat kolek angpow damia muahahahah....
syawal ke-5 birthday aryan @ uk perdana
birthday boy...
geng2 pcm pon ada..dari kiri shiera, kak tini, aku & kak baya
syawal ke-6 raya umah tasya @ ampang (dj xfm) gambo tasya xde sebab dia tgh mandi hehe..
muke aku penat kan..baru blk keje meh...tu bb damian nama sama mcm damia dah heheh
syawal ke-6 open house umah nuzul @ puncak setiawangsa
damia sebok berlari2 kt taman haih penat kejar..
damia posing kt umah orang
syawal ke-9 pas blk cameron singgah raya umah zali @ jalan ipoh
seme dah kenyang lepak tepi swimming pool..damia kena bg abah dia jaga sat lg dia terjun dalam pool tu kang
konon2 berlatar belakang swimming pool tp gelap plak
syawal ke-10 open house umah faizul@ bukit jelutong
mmg kena jaga btol2 damia ni..belakang tu je kolam risau je dia terjun hehe
mak & bapak budak
lepak jap sebelum isi perut
besar gile umah dia ni..dah mcm istana dah
p/s : aku redha je la..klw musim2 raya ni berat aku naik dengan jayanye..muahaha....xpela..raya setahun sekali je kan...

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

mak aii raya sakan ni hehehe attend open houae banyak yea..abis la naik berkilo2 ni hahha..amboi damia cute dgn dress dot2 tu

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhhh besarnya umah tu....mcm istana....

Ena said... [Reply to comment]

syiok tu leh isi perut umah ke umah.. hehehhe.. sarat penuh (akak la.. )

SyaNa said... [Reply to comment]

raya sakan ko kan
aku umah member xde yg menjemput lagi
frust xdpt pegi umah shiera ari tu :(

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish btl la..best btl banglo kwn ko tu...haih..kayo kayo..heheh..

redha je dgn kenaikan berat badan tu:p

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg isi perut sgguh raya tahun ni ek.. tu tahap istana tu besaq sgt rumah..ekeke


riso la kalo kolam2 ni mana tau dia igt tmpt mandi cam bilik air kang tetiba jd berani terjun pulak kan..

~ana~ said... [Reply to comment]

nana,kita pun redha kalau berat naik sbb banyak gile mkn..

tp semalam ada gak timbang..x naik pun....:)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wahh mmg sakann beraya ye!!

aaaa kt berat lagi la..melampau2 naiknya..adeiiii

Fieza79 said... [Reply to comment]

sakan dh raya ni...jenoh isi perot...tp bab2 mkn sgt best..!

ehh besor nya umah tu...lawa plak tu...nak menjamu selera pon jadik syiokk..!

lia said... [Reply to comment]

Sakan ko beraya

Rumah2 yg ko p besar2 tuh

Nana said... [Reply to comment]

lin-tu la nye..mmg thn ni sakan skit la beraya banyak gile umah dah terjah..xlarat nk makan
malas nk timbang je ni haha mau bape kilo naik

Nana said... [Reply to comment]

zura- tau xpe..segan aku kwl g raya umah org besar2 ni

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe mmg bez nak2 plg bez anak2 la dapat duit raya hahaha
tp klw dah penuh satu ari open house tu mkn skit2 je la..nk mkn banyak tmpt lg

Nana said... [Reply to comment]

syana-kebanyakan baru start nk wat open house minggu ni kan..
xpe xdpt jumpe iman kt umah shiera insyallah aku dtg open house umah ko

Nana said... [Reply to comment]

suziey-seme umah besar2 tu seme kawan2 amrul..umah besar angpow pon besar hahaha
tu la nye tang berat badan tu mmg redha je la kekeke

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la pasal..umah dah mcm istana..segan la plak hehehe
btol2..budak2 ni bukan tau apa tgk air suka je...kita nk makan pon xkenyang dok perhati dia takut terjun dlm kolam tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-hahaha xpela setahun sekali je..ok la tu dah mkn banyak still menteng lagi

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheeh tau xpe..raya penuh ngan aktiviti makan ...haih pas raya kena eksesais hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fieza-hehe jgn kata menjamu selera jadi syok..xmakan pun jadi kenyang tgk umah org besar2 ni hahahha

Nana said... [Reply to comment]

lia- tu la pasal..seme banglow2 belaka...besar2 plak tu seme kawan2 amrul la tu

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahah mmg balas dendam :P

eh gown damia tu beli kt alamanda kan kan kan? eli berkenan gak hehhe..rs nya sebijik ngan sara (anak k.da)

hhaha perasan kt gown la sebab gown tu eli berkenan ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

eli-gaun damia tu kita bli kat reject shop kt jj bukit tinggi klang..tp kita pasan mana2 reject shop pon ada baju tu

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ouhh kt reject shop ke..brapa harga?
kalu kt alamanda tu, rm79.90

Nana said... [Reply to comment]

harga 33.90 saje..ehehhe

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

eh eh lain la rupanya gown tu..mmg color sama, pink hijau..polka dot jgk.tp ada beza sikit hehe

cer nana tgk kt sini

gambar baju sara

wantie said... [Reply to comment]

wah.. betul betul raya sakan nih. lepas kerja terus gi berya.

wuish.. betul la umah tu besar bebenor.

Nana said... [Reply to comment]

eli-ahh damia nye baju tu kain cotton...ahh la nampak mcm sama kan..tp xserupa

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe dah tu aku xcuti pon pas raya tu kan..raya ke4 org tgh beraya aku dah keje..harus la tros beraya pas blk keje
tau xpe..besaq gile umah mcm istana dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...