MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 10, 2010

selamat hari raya

aku xreti..nak wat e-card lawa2...hehehe..orang wat ecard aku pon nk wat ecard juga..sudah nye tepek2 gini je pakai photoscape.ala xkisah la camne rupanye...janji ikhlas dari kami ...heee

buat semua kawan2 yang mana sudi menjengok2 aku kt sini...terima kasih atas sokongan seme...& buat sape2 yang rasa diri dia tu baik hati tlg klikk nuff aku tq very2 much yea..sebab korang la..duit nuff aku makin membiak dengan jayanye..even xde la smpai beriban2 kan...

arini sure ramai yang dah mula balik kampung kan...buat sapa2 yang nk balik kampung tu hati2 di jalan raya...xpe bawa slow2 biar lambat..asal dapat makan ketupat...hehehe

utk semua kawan2 atau bukan kawan2 juga..aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir & batin..minta maaf la yea..kalau selama aku berblog ni ada tersakit kan hati mana2 pihak...

ikhlas dari kami...
arini aku still ada kt opis lagi..esok pon sama..jadi penunggu office...dah tu kata raya kt KL xde la nk apply2 cuti bagai..tunggu la minggu depan kot2 rasa nk apply cuti baru aku apply.

p/s: sila la jgn segan2 amek kad raya ni tepek kt blog korang ek...sape2 yg masuk sini amek je la aku bagi free je heheh




24 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik kad..ayu amek yer..nanti amek kad raya ayu yer...selamat hari raya!! maaf zahir batin....

~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

janji ada gak kad raya..hehe.. Selamat hari raya.Maaf zahir batin

eT said... [Reply to comment]

ok la kad tuh...
btw..Salam Aidilfitri...

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

cantik apa kad ni..teter gak buat hehee..
selamat hari raya maaf zahir batin yea nana..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

selamat hari raya aidilfitri

Ena said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin
dari akak & Family..

ayah,ummi, farish said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
Dr maya & Family

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

slmt hr raya buat nana sekeluarga,ampun maaf drpd akak sekeluarga ye...nnt dtg ler ambik ecard dr k.da ye ;-) smlt beraya ye ;-)

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

nah.. cik nana dah post kad raya maya dia.. selamat hari raya... samelah kita mintak maaf zahir batin... i amik kad u gantung dlm blog i ye...

err.. sama lah kita beraya kat kl je

mama zharfan said... [Reply to comment]

selamat hari raya utk nana & family :)

DYLA said... [Reply to comment]

selamat hari raya

maaf zahir batin =)

Nana said... [Reply to comment]

mummy ayu-hehe sila2 amek yea..selamat hari raya..

Nana said... [Reply to comment]

eila-heeh ala kad huduh2 je...xreti la nk buat lawa2
selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

et-selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

adlin-hehe ala copy2 je tu...selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

lyn-selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

ena-selamat hari raya juga kak
maaf zahir & batin

Nana said... [Reply to comment]

maya-tq selamat hari raya juga

Nana said... [Reply to comment]

kak da-tq kak selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

lela-hehe sila2 amek yea..
eh sama la plak ek beray akt KL
selamat hari raya

Nana said... [Reply to comment]

suziey-selamat menyambut lebaran jauh di perantauan...

Nana said... [Reply to comment]

dyla-selamat hari raya

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

selamat hari raya nana!

janji ada e-card hehheeh eli pun sama.org ada ecard, nk jugak ada hehhe

yela kan, raya kt kl, xyah nk apply cuti..sabar²..raya ke 3 kan amrul balik? nnt raya sakan time dia balik ye

Nana said... [Reply to comment]

eli-tq..selamat hari raya

kita mmg gini la..klw raya kl mmg xpenah apply cuti..xde apa pon kt sini..malas nk amek cuti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...