MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 27, 2010

sesi membesarkan perut

sabtu lepas kira pecah rekod la..paling banyak undangan open house aku penah dapat..7 buah rumah semenya! hehehe...tp aku dapat pegi 5 buah je...sebab nye xcukup masa...jalan jem sana sini...klw jalan clear sure seme2 rumah aku terjah...aku kan suka jalan hehehe...

tq la banyak2 kepada kwn2 yg sudi jemput...lain kali jgn lupa jemput aku lg ek..semoga di murahkan rezki para tuan2 rumah yg menjemput aku tu....tak seme umah sempat amek gmbr..sebok makan sedap2 kan..terlupa nk snap pic hehe...

sebelum gerak harus la posing..baju raya ke-2 yang xpakai2 lagi...pastu syawal ke -16 baru sempat melaram baju raya eheheh....
raya umah ira @ putrajaya
open house umah shana @ prima damansara
bb iman yg betul2 good boy la..diam je dia..klw gini syana..tiap2 taun bole wat open house...ehehhe
dari pagi membawa ke malam..open house umah yana
last sekali open house umah kakak

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg raya sakan la ye...tu la jln sana sini jem penangan open house...ekkekke

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sakan ko mkn kt open house yek..hiks.
aku pn ade lg baju raya xpakai lg..haahaa

Yana said... [Reply to comment]

eh bile plak ko amek gambar aku tu...hehehe

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

leh jadi bini pm ni hahaha penuh jemputan..jaga2 pas raya sure naik berKG2 ni hehehe

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..jln jammed teruk kan sabtu tu..penangan open house sana sini..heh3x...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tak beasr pon perut..cm gitu je..hehehe..amboiii sakan ye kakkk

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya....ayu nie dah mcm tak raya dah..cik hubby busy keja je..alahai...

Hezesuze said... [Reply to comment]

akak pun byk dpt undangan opn hse uols..tapi tak sempat nk terjah sume..abg pomen xlarat kekenyangan..so kalo dah kenyang haruss ler ngantok kan...hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

sakan ko kan
nasib menten jek body tu
hehee iman tukang jaga duit raya
:p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

lawo weh baju ko nana,aku sume bj raye dah tibai pakai,hahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haih tu ler..mmg jem merata..seb baik la kwn yg bawa kete heheh

Nana said... [Reply to comment]

suziey-haha tu la pasal..smpai muntah2 aku kekenyangan hehehe
aku ni mmg xbli banyak bj raya..ada 2 je tu pon 1 helai je pkai ms 1 syawal hehe

Nana said... [Reply to comment]

yana-alah tuan umah kan bz mana pasna aku amek gmbr eheh

Nana said... [Reply to comment]

lin-hehehe bini pm pon xbz mcm ni kot hahaha
em psl berat badan tu kan redha je la hahahah xpe2 pas raya ni diet la

Nana said... [Reply to comment]

ana-mmg pon..kita dari putraja membawa ke damansara jem sana sini...tu pon abes ikut tol dah tu jem juga

Nana said... [Reply to comment]

fara-haha tu puas kaber dah tu kasi tahan napas xmau nmpk muncit hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kita ni jalan tanpa cik abang pon..dia pon keje...bawa kwn2 je g open house

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-saya singgah juga wlpon mnm air je kan..hehe kata raya kan...janji dtg jenguk muka

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahah tu puas kaber dah tu tarik napas xmau kasi muncit hehehe
wah...mesti banyak collection iman tu kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-tq..ala bj raya aku ada 2 pasang je...ritu masa raya pertama je beraya kan..raya2 lain pakai suar je...sian plak bj aku tu kan..dok sangkut xpakai2 hehe

eLYies said... [Reply to comment]

sakan ko ye nana..pi beraya..(sama la ngan aku pung...tak smepat pi umah shana..huhuhu...)

Gieyana said... [Reply to comment]

walaaa..raya sakannya ko Nana..aku sejak balik Penang nie x der pon owg invite ke Open Hse..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...