MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 14, 2010

sunyi je blog minggu ni

ingat nak update cite raya...tapi tgk blog sunyi je..xpela biar la dulu tunggu kawan2 seme update la baru nk update juga..hehehe mcm xmeriah je sorang2 wat entry pasal raya

masih ada yg bercuti lagi ke? sure ramai yg sambung terus sampai weken ni kan?aku semalam dah start keje...& semalam juga la baru start beraya sebab amrul dah balik KL kan..so bermula la aktiviti beraya & aktiviti mengolek angpow utk damia..kekekeeke

arini office still sunyi lagi sebab ramai lg yg bercuti..keje pon xde ni..dok goyang kaki je...nak lunch kang pon xtau kat mana, kedai2 banyak lom buka lagi...ada yg lunch makan mekdi je kang.satu minggu ni aku akan gunakan sepenuhnya utk beraya umah kawan2 nxt week amrul dah start keje..so dah xde partner nk g beraya dah..

bohsan sebenarnya..tu pasal...la saje gatai2 taip entry ni...eh semalam cek nuff kan...amount dia dah berganjak kepada 3 angka la...wah...bez ni...heheh tunggu la nk kumpul banyak2 dulu baru cash out...tak pun nk kumpul buat duit tabung g sabah awal tahun depan hehehe...sila2 la klik kalau rasa perlu nak klik yea kawan2...aku xpaksa...sekiranya korang rela..teruskan usaha murni anda itu...ehehehhe....sayang korang seme nak2 korang2 yang suka klik2 tu hee.....

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita masih bercuti tp ingt mcm nk kj je esok tp tgk la camner..ehhehehe...wah dh byk $$$ dlm nuff tu tahniah2

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh bole plak gitu ek...minggu ni kwl sape2 keje mmg bosan skit la sebab opis sunyi je
hehe bole la..berkat dari klik2 kawan2 hehe

beba said... [Reply to comment]

rasanya ramai yang blognya sunyi minggu ni..heheh..semua pon sakan beraya la tu.. :D

kitorang pon this saturday baru balik raya kat semenanjung..baru la start kumpul duit raya alif..hehee..

selamat hari raya ye.. :D

Nana said... [Reply to comment]

beba-ahh tu la pasal minggu depan baru blog back to normal kot hehehe
wah balik semenanjung ek..
selamat mengolek duit raya utk alif yea

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

heheh mmg sunyi..sbb semua org xde masa nk bukak laptop..eli pun haini baru rajin nk upload gambar hehhe

wowiee..p sabah..best best..dh klik dh iklan digi blackberri hehhe

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe ala lambat lg nk ke sabah tu awla thn depan ritu kan ada promo free seat hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...