MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 28, 2010

adyshariz awk dapat magazine free

sorry terlewat plak nk announce sape yg dapat magazine free semalam tu...oleh sebab 14 orang je yg berminat ngan magazine ilmiah ni kan aku decide nk pilih mcm gini :

arini 28 hb kan? 2+8 +=10

so orang yang ke -10 jatuh kepada adyshariz


meh cepat emailkan address awak kt email saya nananmrul@yahoo.com, nanti saya poskan magazine ni kat awak ye...tq kepada kwn2 lain yg berminat..tunggu bulan depan plak kot ada lagi magazine free kan hehe nanti aku wat lagi ek...


6 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

pasni buat la lagi "sape nak free biskut sarang semut"
hehee

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah2....bkn rezki aku la kan..hehe

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

salu tak luck tawww...nk dpt magazine pun takde luck gak. haahahaha.....
tp ahkak ok jeww...ada, adalah..takde pun takpe..

wantie said... [Reply to comment]

tahniah.. kepada yg menang tu.

kalau damia kena geget buaya. aku lak gigit jari.kikikikik..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

bertuah dia kan..

Adyshariz said... [Reply to comment]

la nana..baru perasan hari ni..hehe..masih boleh amik magazine ni lagi ker?..aisha email detail jap lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...