MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 13, 2010

AH....STEAM...

gile lah..tajuk agak menghairahkan heheheh..ghairah ke?muahahaha...

korang suka makan steamboat tak?aku dulu2 xreti makan menda alah ni...amrul la yg ajar..masa baru2 kawen kan dapat lesen besar..bole kuar balik lambat2 hehehe..so klw agk2 lapo tengah2 malam ke mana lagi...tak sogo kitaorang g uptown danau kota, tak pon klw g mana2 uptown mmg singgah la pekena steamboat dulu.

menda ni kalau kuah dia sedap tu..sedap la...klw isi dia tu sama je rasanya..beza kuah je kan...tp dalam banyak2 aku rasa kt sogo tu paling sedap la..ni cite masa jumaat lepas la...mmg dah lama aku nk makan steamboat last makan sebelum puasa aritu...teringin plak rasanya...amrul pun bawa la kt depan ampang park tu lepak makan steamboat..sambil2 makan layan mat rempit dok racing...hehehe
aku makan 4 je..satu singgit
mai pilih...mai pilih...
situ mmg xde seat so dok dlm kete je la makan
atas botol air brader juai steamboat tu pon jadi nak makan...
isk..kuat makan btol...gi tambah lagi
kamera ltk ats bumbung kete nk amek gmbr ber3 heheh...

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

ooo yong tau fu kan..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

pnh try tak kt satu restoran kecil tk silap nama dia mawar merah..kat ngn hotel tepi pudu.. pnh try kali pertama kat situ la..tgk mat n minah salleh pulun mkn kt situ... sodap jgk rupanya kuah dia..hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

suka steamboat tp yg steamboat mcm nana mkn ni tk pernh try...

Ena said... [Reply to comment]

akak pun suka gak.. tapi dah lama tak makan.. huhu

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Kak Reen panggil menda ni bukan stimbot..tp makanan cucuk cucuk. hihi.. tp tak penah terai lagi la sbb rasa mcm tak suka je. sedap eh.. nati buleh la terai

FIESYAH said... [Reply to comment]

lama jugak syah x mkn steamboat ni, sedap kan kak? tapi leceh ckit x de tempat duduk...kadang tu terpaksa mkn berdiri...

momguess said... [Reply to comment]

mmg STIM!!!
hehehhe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

lama jugak dh tak mkn steamboat..mmg stim hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

sedap nya...:)..terliur...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghh mmg stim wei..hahahaha

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

xtau nak pilih yg mana 1.. byk sangat

Lyana said... [Reply to comment]

yong tau fu ni nana.. kalo kat jb banyak r camni... kalo kat kl susah skit nak jumpe kan..yg jumpe slalu cine punye jek..huhuh...

sedap ni wei..i loikeee...

Sricahaya said... [Reply to comment]

steam bot ni cam yong tau fu yer?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kita pun suka makan benda2 gini...tapi kalo tau wat kuah sendiri lagi best kan...sebab nak wat nya modal sikit je...

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku mmg suka mkn steamboat...hehe...tmbh2 mkn atas boat...kakakkaa..

Nana said... [Reply to comment]

naz-ahh..bole kata adik badik yong tau fu gak la hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe kuah dia ala2 yong tau fu gak la..sedap kan

Nana said... [Reply to comment]

eryn-bese g makan kt tupai2, sabak, restoran nelayan je kan..tu jenis buffet klw mcm ni kita amek brape kita nk mkn je

Nana said... [Reply to comment]

ena-heeh tu la sama la kita..dekat sebulan lbh xmakan ni

Nana said... [Reply to comment]

kak reen-hehe try la dah try sekali mesti nk lg mcm saya la heheh dlu xsuka skang dah suka

Nana said... [Reply to comment]

syah-ahh tu ler..klw kt tepi2 jalan tu kdg2 duduk je tepi divider hehee

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hehe yellow la tu

Nana said... [Reply to comment]

fara-kalau dpt buat sendiri kt umah lg bez kan..tp xde la piuk stim tu

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe apa lg ajak en.azam makan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehhe tau xpe...sedapp

Nana said... [Reply to comment]

lyn-pilih mana sedap jee

Nana said... [Reply to comment]

lyana-eh tak ler kt kl berlambak ada..nak2 kat area uptown seme melayu je

Nana said... [Reply to comment]

sri cahya.ahh..mcm yong tau fu

Nana said... [Reply to comment]

anje-ahh tol tu..modal dia kuah je..isi2 dia tu bole bli kt giant pastu cucuk je kt lidi

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh mana ada stimbot jual atas bot

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

betoi-betoi...memang sangat steam lepas makan steamboat kat sogo tu...tempat peberet me n hubby gak...sekali kitorang beli lebih 10 cucuk

Nana said... [Reply to comment]

haiza-hehe sama la en asben kita selalu amek 10 cucuk kita makan 4 dia mkn 6 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...