MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 1, 2010

AKU MALUUU CONTEST

nak join klik sini

peristiwa ni baru dalam tahun ni juga terjadi...kejadian berlaku kat JJ au2 tgh dok bawa2 soping cik damia kan, singgah ler kejap masuk toilet....time tu mmg aku berdua je ngan damia..mcm biasa la..selalu mmg ktorg soping berdua pon...so nak masuk toilet pon kena la bawa masuk si kecik tu sama..xkan la nk tinggal kat luar kan..kang xpasal2 kena kidnap kang hehehe..

tgh2 elok la maknye nk membuang air...sekali ntah mcm mana damia bole buka paip dalam jamban tu, dah la tu..paip tu plak jenis yang air dia kuat gile nye tu...air paip tu memancut ke syiling jamban pastu zasss terpantul plak dari syiling masuk dalam jamban orang seblah!!

sekali aku dengar org seblah jerit AYO...YO.....abes basah aku punya baju (jiran seblah jamban aku tu orang india...abes la dia bebel2 dalam bahsa india kan...pastu aku dengar juga dia ckp melayu...abes basah aku punya baju...dia cakap...)

aku dari pada nk marah damia teros xjadi...sebab aku dah bantai gelak sampai senak2 perut...dek kerana malu la nk keluar dari jamban tu..& takut aci tu tunggu aku depan pintu jamban kan...aku duduk je diam2 dalam jamban tu ngan damia..sampai la aci tu blah hahahaha....

damia plak aku dah sound syh..duduk diam2..kita tunggu aci tu pegi baru kita kuar toilet ek...hahaha...sebenarnya ada juga niat di hati ni nk kuar & g minta maaf kt aci tu...tp bila fikir2 balik kang dia marah aku ngan damia kang saje je kan...so terpaksa la aku batalkan niat suci murni aku nk bermaaf2an ngan aci tu...hahahaha..tu saje la pasal aku maluuu...

nak tag :
1. kak zue
2. mummy ayu
2. ros rusli


1 ribu orang memberikan idea bernas:

kata kila said... [Reply to comment]

serious kila baca gelak2.hahahaha~!

thanks kak join!comelnya damia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...