MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 29, 2010

birthday mereka2 di bulan 10

ari rabu lepas opis wat makan2 sempena bday bulan 10 & majlis meraikan perpisahan staff yg nk resign.makan kt restoran area2 opis je..memasing oder nk makan apa...tp mcm bese kek SR wajib ada..kali nii try kek CHOC STOBERI ni la 1st time aku makan kek SR yg rasa xsedap rasa mcm kek murahan je...pelik aku..pesal xsedap?kek pun xabes..selalu zasss zasss dah licin..ni ada lg dlm lemari es tu xabes2 lg..

ok tu je cite...xtau nk cite apa dah hahahah

jemput makan..
yg kiri tu staff yg nk resign
seme dah lapo
makan xhengat dunia hehhe
dah amek2 gambar kan aku baru pasan gambar aku xde mana bole tuan tanah xtepek gmbr kt blog kan aahhaah..amek la skeping kt dlm opis pas balik makan tu wat syarat heheheh....
p/s: kot sesapa ada adik badik ke sedara ke yg tgh cari keje receptionist cum admin meh ler email kan resume tu kat email aku ek nanamrul@yahoo.com

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

akak nak jdi receptionist tu bleh tak?? agagagagaga

Ciklinn said... [Reply to comment]

aku rasa mcm nak mintakk jerk... huhuh serabut dah duk umah

mama tisya said... [Reply to comment]

kek br ke tu kt SR...??

SyaNa said... [Reply to comment]

aku nk resign ni hanya buat mkn2 ber2 ngan kim jek
huhu

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe meh test sore dulu meh hahahah

Nana said... [Reply to comment]

cik linn-sape2 nk minta keje kena tahan ngan boz garang hehee

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh kek baru choc stoberi xsedap la sedap lagi coklat pisang

Nana said... [Reply to comment]

syana-ala..sianye
xpe la dari xde majelis langsung kan

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

so far, tmpt baru aku nih blm ade mkn besday,sendiri2 sambut je kot ;(

zura@iwan said... [Reply to comment]

mkn2 free....mmg bestt...kek tu yg x thn tu..hehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe apa kata ko wat pakat2 celebrate sebeday ngan kwn2

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe tu la mkn free mmg bez kan
xsedap wei kek tu nama je SR

ieda said... [Reply to comment]

best2 . tmpt akak pun selalu jugak buat utk sambut bday kawan2 .. makan ramai2 nie meriah .. dt rapatkan lagi hubungan :))

Nana said... [Reply to comment]

ieda-tu la dia kak...nak2 makan free kan ahahha lagi la meriah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...