MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 1, 2010

comei lotte contest by jaijina

nak join klik sini
nama anak : nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee
umur: 2 tahun 5 bulan
nama ibu : fauzana ismail
ok..meh nk kasi tau kenapa aku rasa gambar ni comei lotte...sebab nye sila tengok sendiri la aksi damia ni kan..orang suh senyum elok2 nk amek gambar pagi raya dia bole buat muncung kak nita...hahaha mmg xbole blah...skang ni nk amek gambar sure wat muncung...xpela..walaupun muncung tu panjang & bole ikat sangkut kat pagar,ibu tetap comei lotte di mata ibu tau..

1 ribu orang memberikan idea bernas:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

okey, saya dah review n3 ni..syarat² semua complete..good luck ye..

btw, thanks sudi join contest saya ni ye ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...