MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, October 23, 2010

contest i love ict



nak join klik sini
CATO A
CATO B

I LOVE ICT.......................Pengalaman 2 kali di city sangat mengujakan…Bila berada di city seolah2 berada kat alam lain je..walaupun agak panas & bahang kesan dari lampu2 yang berjuta2 lemon tu saya tetap suka datang ke icity…& sebab saya suka masa saya pegi dua2 kali dulu dua2 free sebab time tux yah bayar lagi macam skang…ahahahaha..

nak tag : 1. echa 2. ayu ibu damia 3. echa 4. kak heze 5. fara dhelina

8 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

cantiknyaa tmpt nie .. bilerlahh akak dpt sampai :))

SYaMiLa said... [Reply to comment]

mmg cantik kan...tp bila la blh sampai sane...he3...

New Entry "Susu Ummi vs Susu Adik"

sall said... [Reply to comment]

mmg cantik gambo ni. gudluck utk awak.

jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

phewitt...memang cantik kat I-CITY Ni kan...ok...ayu pun nak buat tag yg diberi...good luck

Nana said... [Reply to comment]

ieda-hehe skang dah kena bayar dah kak dulu free je

Nana said... [Reply to comment]

syamila-ahh mmg cantik tmpt ni...

Nana said... [Reply to comment]

sall-hehe tq...
ok nanti nk join teka teki tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la dpt gak jejak kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...