MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 21, 2010

dah dapat adiah puan stoberi

ari selasa lepas adiah kak reen a.k.a puan stoberi dah sampai...ala..yg aku menang contest kategori sedondon segaya tu yang gambo gedik2 ngan damia pakai baju raya tu hehehe.....

oleh sebab kak reen keje kraftangan kan..so adiah dia mmg berunsur2kan kraf la..adiahnye beg henpon yg dibuat dari batik.comei je..ni klw damia nampak ni mau dia nk isi duit syiling dia hehehe...

anyway tq kak reen...blom kesempatan lg jumpa akak..xpe2 nxt time klw dtg berjimba2 wangsa walk just give me a call ek...tq very much..

rajin akk..siap print lelawa..
comei je kan

18 ribu orang memberikan idea bernas:

wantie said... [Reply to comment]

amboi amboi canti nyer. ko memang layak menang.

FIESYAH said... [Reply to comment]

cantik, tak sanggup nak pki...simpan wat kenangan...

zura@iwan said... [Reply to comment]

comeyyy.....nnti bleh taruk segala alat make up ko kut..hikss

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

hihi..dah smpai pun yer Nana. Adiah ni berbeza2, tp range rega dia adalah sama. Jgn kecik ati tau tgk yg ni dpt lain, yg tu dpt lain. Saja kak reen variety kan adiah tu. Hihi.


Maaf lah yer..adiah biasa2 je tu. Nati lenkali kita jumpa ya.
Salam muah muah utk Damia yer.. :))

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..dapat hadiah..cantik..
tahniah!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tomey :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

cantik lagik adiah akak dapat..hahahaha joking :)

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik .. cantikkk .. :)

Ena said... [Reply to comment]

Cantik la.. bestnyerr..

Tahniah..

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

syah-tu la nye sayang nk pkai rasanye

Nana said... [Reply to comment]

zura-heh xmuat la nk ltk makeup kecik je beg ni heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak reen-hehe...xkisah la kak...kata dapat adiah free kan orang dah bagi saya terima juga suka hati nye hehehe
dah nama pun menda free mmg suka sgt2 kak...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tq..hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahah siot je ahkakk akk dpt songket kan..kelas u

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tq kak menda free mmg bez kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...