MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 25, 2010

gahtering PCM

ari sabtu aktiviti kami 2 beranak ke gathering kecil2an kengkawan alam maya forum PCM.nak tau apa tu PCM?meh la klik SINI.gathering khas utk kaum2 ibu & anak saje...aku join forum PCM ni masa tgh wat preparation nk kawen dulu, masuk forum tu cari2 idea & tanya pendapat kengkawan pasal persiapan kawen

dari pcm la aku kenal ngan mamatisya, atie , syana, shiemz, bulan, kak yan , zura, kak zam..eh ramai lagi la...penah juga join PCM punya gathering kat titiwangsa & time tu mamatisya & atie yg organized, tu je la sekali, lepas2 tu rajin la ke open house & birthday anak2 kengkawan PCM mana yg rapat la.ni la 1st time aku ada kawan dari alam maya sebelum aku ada blog hehe...

damia & bb iman..lawak tgk muke iman serius semacam je..ngape?hehehe
ibu & anak..ramai yg ckp damia ni pemalu ek orangnye segan nk bermain2 ngan kengkawan..bila kawan2 dah balik baru dia sebok2 nk tanya kawan mana kawan?hehehe seb baik tisya ada..
bb iman yg menjadi tumpuan sebab dia paling kecik kan..seme dok kerumun...haih geram drumstick iman tau!
gosip2 lepak2 & makan2
gambar2 sebelum kedatangan bulan & kak yan
dari kiri : bulan, kak yan, syana, shiemz,eryn, aku & zura dan anak memasing...
hehe sian dina xsempat nak naik atas kusi gambar ni wat self timer kelam kabut shiemz & eryn lari amek tempat
gambar2 ikhsan dari shiemz

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg happening walau tk rmi sgt kn tp lg best leh borak ngan smua org..tk sbr nk tgk entry vase pecah...hehehe

Ena said... [Reply to comment]

wahh.. bestnyerr... kita bila pulak nana? =P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah best nya berjumpa together2...cantik la pic beramai2 tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

voovee.. beshnyer dpt temu mata geng2 blogger..
happening abes!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

waahhh...best nya....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa bestnye gathering2..maing2 dh dgn anak masing2..hiks..

zura@iwan said... [Reply to comment]

bestnya bawa anak2...hehe..

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah meriahnye...huhu

SyaNa said... [Reply to comment]

iman muke konpius..hahaaa
wey best kan.nnt buat lagi tau
aku on jek kalo xde ape hal

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

uihhh mmg tak pernah tahu pun pasal PCM ni.. kalau nak join, gamaknya dah terlambat eeerhh? kekekeke

www.sw33tdarling.com

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe mmg happening kan
haha en3 vase pecah?auto publish esok pagi kekekke

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe bole je kak..nanti nxt time kita set ek

Nana said... [Reply to comment]

anje-hhe pic tu dari kawan kita nye dslr...aritu bawa kamera tp xbawa kuar pon hehe xpe tumpang selit2 je muka kt kamera orang

Nana said... [Reply to comment]

leily-hehe tu la..sebelum diorang bergelar blogger dah kenal dlu seme2 ni kat pcm

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe ni blom ramai lagi ni

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la..gathering suka2 nama nye ni aktibiti gosip2 je ekekeke

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe tu la budak2 lain mau main sesama tp damia pemalu orangnye hehe xcampor ngan kwn2

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- tu la masing bawa anak plak tu kan sambil mak gosip anak2 bole main sesama

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe iman konpius ngape la deme ni kerumun hehehehe
aku ok je...tp klw time amrul ada tu xbole la jawabnye kekeke kasi la chance nk dating2 ngan asben aku hahahha

Nana said... [Reply to comment]

swwedarling-heheh pcm ni dah slow dah skang tak seglamer dulu2 kala..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

happening nya!!

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe tu la nye nak2 ngan gmbr superb shiemz tu cantik kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...