MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, October 24, 2010

good night and sweet dreams contest

nak join klik sini
nama anak : nurul damia amnan bt mohammad amrul fazlee
umur : 2 tahun 6 bulan
gambar ni baru je amek malam tadi semata2 nak join contest ni hahahah...tgk sarung bantal peluk damia nampak same je mcm sorak pyjama dia kan hehehe...damia kalau tido dia suka nk peluk bantal tp bila dah lama2 bantal ntah ke mana pastu klw kasi tido berbantal kejap je..nanti dah kemana2 tido buas ni...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

good luck! latest piccas nihhh

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

perghhh..sanggup snap semata2 nak masuk contest...padahal ayu pun kadang2 sama gak..hehe..good luck

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

good luck damia :)

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah tu la sebab xde gmbr damia ngan pyjama tu psl kena amek ehhehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahahah tu la sebab xde damia ngan pyjama kan tu terpaksa snap hahah jarang la kita snap pic semata2 nk join contest selalu guna gmbr mana ada je

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tq dear

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la ngan ayu pun nana..sanggup tu buat ps sbb nak join contest...apa pun dah copy pic damia..tq coz join & good luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...