MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 15, 2010

gulatis textile vs bunir textile

berbalik kepada entry aku yg pemes aritu kan..hahaha...ni ada sambungan skit..aritu kan ke banner dia tak penuh...kawan amrul yg amek gambar banner tu kata dia nk amek gambar full banner kedai tu & tag kt pesbuk..seperti yg dijanjikan..selang sehari dia tag gambar di bawah ni...dia tag plak gambar penuh...banyak sangat komen2 yang aku terima..antaranya sokong aku suh saman la..suh minta royalti la..heheh..aku hargai komen korang semua..tapi aku rasa xde la aku sampai nk amik apa2 tindakan kot...ye..aku tau diorang dah ambik hak aku, guna gambar aku tanpa kebenaran...tapi nk buat mcm mana kan..kalau la kedai tu letaknye kat KL memang aku pegi dah..buat apa yg patut..pandai2 je pakai gambar orang kan...

tapi masalahnye...kedai tu kat keningau, sabah sana...tak semudah yg disangka nak saman2 ni tol x???wat abes duit aku je kang...hahahah aku ni bukan la macam zahnita artis glamer nk saman gulatis sampai 2 juta..xpela..aku fikir positif je la...bak kata kawan aku..kalau aku rasa nk pemes biar je la...diorang pakai gambar aku tu hahahaha....

xmau la aku turun naik mahkamah pasal nk saman2 ni kan, zahnita xpela..dia bukan keje opis...anytime je bole g bicara hahahah....baik aku pokus ngan keje aku sudah...
kalau la gulatis yg pakai gambar aku nak juga aku saman 2 juta mcm zahnita tu hahahah.....
bak kata kawan amrul kat fb "leh gak masuk kan kat resume korang..... bahagian pengalaman keje MODEL KEDAI KAIN/MODEL BUNIR TEXTILE" muahaha..xbole blah komen budak tu sakit perut aku gelak semalam

ni dia gambar terbaru yg kawan amrul tangkap katanya tokei kedai ni orang pakistan aku rasa tokei kedai tu berkenan kot tgk muka amrul ala2 pakistan kot..tu pasal dia pakai gmbr kawen ktorg jadi banner ni hahahah.....
kalau menda ni jadi kt korang?apakah tindakan yg akan korang amek?tadi tgk kat pesbuk pon mamatisya bgtau ada orang pakai gambar tisya utk wat bisness on9 kat pesbuk.hai..pas sorang..sorang hak nye kena rompak...

25 ribu orang memberikan idea bernas:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said... [Reply to comment]

haah la gambar ko...
sama gambar kat sebelah tu kat ruangan sanding ni...hehehe...

eda~ejai said... [Reply to comment]

saye sokong!!! huhuhu..

zura@iwan said... [Reply to comment]

betui tu...x kan smata2 nk gi sabah kan...len la ko nk g bcuti alang2 terjah...x per bkn dia buat mende x elok kt gmbr ko tu kan....diaorg tmpal kt banner tu sbb korang nmpk cantik le...betui x...

wantie said... [Reply to comment]

betui la gambar ko dorang dah ambik. Mungkin lepas ni rezeki ko bertambah. ada lak org lain yg nak offer ko jadi model banner. mana tau kan.. kan..

wah nampak lawa lak ko parking kat banner tu.

Hezesuze said... [Reply to comment]

ishh kalo weols relakan jelah...glamour uols...lagipun cantik gambo tu...xyah lah nk marah kt depa sbb tak bgitau...bukannye dowang tepek gambo lucah kan..hehe

sekurang2nye org sabah kenal ngan nana & amrul...huhu

p/s ada sesapa nk amik akak sebagai model sila bgitau ye hahahaha

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Kah...nak gelak kejap tgk komen hezesuze tu.
Hezesuze, ok la..iols amik la uols jadi model nati yer..nati iols pikir model apa yer. Hahaha..

Nana :
Mebi dia amik kat blog ni la kut.. mcm Izan kata tu la..gmbr kat ruangan sanding tu.
Zahnita punya kes tu pun dia kena counter claim tau. Ha..kalo camtu lagi susah kita..kena saman semula.. mana mao carik duwitt...
But then..tak payah saman pun takpe..just mintak kawan tu amikkan alamat, then tulis surat sket. At least, dia leh tau bhwa dia tak buleh sewenang-wenangnya amik gmbr org tnpa kebenaran.

Wahh..da pjg plak hai..mcm blog dah ku buat ha.

syariza09 said... [Reply to comment]

betul la tu. sahih mamat pakistan tu terberkenan ngan muka amrul :D

SyaNa said... [Reply to comment]

betol gak wey.kalo ko nk rasa pemes xyah btau tokey tu
kang dia turunkan gambar ko plak
hahaaa

xpe la, as long dia xbuat benda xelok xpe la..
gile pemes kawan2 aku ni
bangga aku
hahaaa

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahahaha sian amrul.. mamat pakistan tu berkenan sebab korg punya senyuman tu suweeettt sgt tu..

eh kalo model mcm zahnita kena sbb dia model sepatutnya gmbr dia di byr kan tp kalo org cm kita kna nak saman boleh ke??

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

tokey kedai tu minat kat korang kot...

leh tukar kat survey nuff cakap penah jadi model kedai kain.. mana tau kot2 nuff kasi BE belambak2 nanti

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe tau xpe..aku pun xtau dia cilok celah mana gmbr aku tu...tp tu ler gmbr yg paling aku suka sekali dlm byk2 gmbr kawen

Nana said... [Reply to comment]

eda-hehe apa yg sokong?sokong xyah saman?hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe mmg aku nk ke sbah tp thn depan lmbt lagi..nanti la kot2 tmpt aku g tu satu daerah ngan kedai ni bole gak ku g jumpe tokei dia

Nana said... [Reply to comment]

wantie-haha xde maknanye..nk jadi model kehapa..tu gmbr 4thn lepas..skang masing2 dah montel hehehe
ala gmbr lama la..ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe xde la so far saya xde la nk marah ke naik angin ke..rasa sonok pon ada dpt jadi model banner hahahahah

xpasal2 kami dah pemes kt keningau tu kan ehehehhe

Nana said... [Reply to comment]

kak reen-heheh tu lanye xde masa la nk saman2 ni..hehhe
nanti la thn depan saya g sabah kot2 ada dekat2 ngan kedai ni bole singgah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

syariza-hahah tu la nye dah kata tokei pakistan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-haha tu la nye kan.kang klw aku komplen2 kan dia tukar plak muka orang lain kan dah xpemes hahahah

haha xbole bla.. nk bangga2 heheheh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hahah tu la nye kita pon tertanya2 klw org2 mcm kita ni saman dia layan ke hehe
hok aloh..gambar zaman tok kadok fiza...cuba dia tgk ktorg skang ni sure xmau amek jadi model hahaha

Nana said... [Reply to comment]

siti nurkhijah-heheh dia minat kt muka amrul la tu ada iras2 pakistan

[-suziey-] said... [Reply to comment]

klu aku jadi ko aku biar je la..sbb mcm ko ckp la..xworth it nk fight..klu kalah lg rugi..ala ko pn xluak..ok gk..bila org tgk gbr ko dorang akn kata cantik..so tu sume doa utk ko:p lain la dia superimposed gbr ko jadi separuh bogel..ekekee:D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kan me pun pernah kene..banner mydin guna pic my lil ariff...me kat UK, so susah nak pegi tuntut hak..so berlalu gitu ajerlah sudahnya..me call pun, dia kata akan email/FB me, then senyap ajer..huh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

agak2,pengantin sebelah kiri tu sape plak weh? pakaian mcm jawa2 gitu,hahahah

Nia said... [Reply to comment]

salam ziarah Nana,
kalau dapat alamat kedai tu, mungkin boleh hantar surat lawyer kot. tak pyh samapi nak ke sana. tapi, kalau nak berurusan dengan lawyer ni, takut makan masa la sikit.

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

adeiiii..klu dh jauh tu..tpksa la rela kan kak nann..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...