MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 26, 2010

hadiah dominos pizza dah sampai...

pergh..ni entry panas2 lagi ni kekekek sepanas pizza baru masak gitu la panasnye...tadi aku dah dapat pun adiah pizza yang syana janjikan tu...dah settle dah bawa balik umah kul 1 tadi...seb baik umah dekat ngan opis bole lari kejap bawa balik umah mak makan reramai bezz skit...

ni la dia adiah GA yang paling cepat aku terima...tarikh tutup GA ari jumaat, isnin announce pemenang, arini dah dapat adiah fuhh!! sungguh efisien puan penganjur kita...ok la xmau bebel2...untuk share kan kegembiraan menang pizza ni sila la cuci mata gambar2 aku ngan pizza free ni yek...ekekekekeke

tengok total dia RM44.60 pergh...mahai tol adiah GA ni ehhehe
pizza sebelum di korbankan
ni la 2 piza, ciken wings+onion ring
pemenang pizza hahahaha...
me & budak somot
jemput makan seme..
aksi mesti kasi lebey hahahah
sape paling over???ye btol...damia heheheh
dari kiri anak buah aku lelaki tu adik aku menjadi mangsa utk berposing hahaha...
SO FAR..NI LA HADIAH GA YANG PALING BEZ AKU PENAH DAPAT TAU..HEHEHE...

35 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa..pantas wey abg pizza tu
terkejut aku ko kabo da smp

hehee doakan aku murah rezeki
bleh buat GA lagi

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa..pantas wey abg pizza tu
terkejut aku ko kabo da smp

hehee doakan aku murah rezeki
bleh buat GA lagi

SyaNa said... [Reply to comment]

amik ko tamak smp 2 aku post
hhaaaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum...lapar pizza la plak...

amyeryn said... [Reply to comment]

kemain penganjur post smp byk kali..tau la kasi adiah pantas ..ehehheeh....tiba2 lprrrrrrrrrr

amyeryn said... [Reply to comment]

amyeryn tu sama mamatisya ye..sebab tgh upload gmbr kena guna author lain:-p

ieda said... [Reply to comment]

waaa sungguh2 dasat GA nie .. dpt pizza tuu .. suke budak2 tuu dpt pizza free :))

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

best!! suka me tgk pics u..semua nampak fun, happening, sporting!!!!!

Ena said... [Reply to comment]

fuyoooooo.. dasyattt tu.. dapai pizza.. bestnyerrr..

pandai damia bergambo erk! suka la tengok dier.. :)

atty's said... [Reply to comment]

fuh..besh giler nana..adiah GA..pantas,cepat.yang penting sedap..

zura@iwan said... [Reply to comment]

best weyyy....mmg cedappp pizza ni...hehe....

mmg pantasss gituww...kahhhhh..tahniah beb...hntr aku satu keping..kakaka

Hezesuze said... [Reply to comment]

walaweeiii rezeki ko tu nana....tapi kalo ada en amrul lagi besh kan kan...huhu

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe tu la aku kata dominos tu mmg dekat ngan opis aku hehehehe
memang aku doakan semoga korang murah rezeki..amin2

hahah pesal sampai 2 komen ko tu kekekek

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheheh tingin ke call je delivery kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

eryn-oh kuar nama lain plak ek hehe seb baik sound awl2 klw x heran gak sape la amyeryn tu

Nana said... [Reply to comment]

ieda-hehe tu la pasal kak..GA paling bez adiah dia ni hehehe
budak2 tu baru pas mkn nasi sebenarnya sekali nampak pizza seme kerumun kekekek

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh tu muka2 orang happy dapat pizza free kan heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe rejeki kak...

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-heheh tu la nye kak bez kan adiah dia
penganjur sgt efisien adiah cepat tol dah sampai

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh xdapek nk anta kat hang kekeke kotak ada la wei hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- alhamdulillah rezeki...amrul ada kt KL tp dia koje..xdapek la makan sesama hehehe

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa..best nya mkn pizza..tahniah atas kemenangan anda..hah3x..

mcm kenal je beg oren kat blkg nana tuh..heh3x...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wooooo lazat tuh..buat aku tukar pikiran nk buka puasa pizza dominos..ingt nk buka puasa laksa..haih..wei ade lebih x/? ekeke:p

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh mmg best!! tak dinafikan!!

www.sw33tdarling.com

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang best nana hadiah ni...ayah damia terpengaruh tgk nana makan dominos pizza, terus dia order online tepat jam 5:41 ptg tadi..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu dah selamat makan dominos pizza...best best..esok ah baru citer dalam blog yer..yg pasti ader menu kita sama...hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

wahhhh tahniah dpt GA nie..perghh sedapnya..lm x makan pizza nie..:)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahhh..bukan main ceria muka damia n ibu dpt lunch pizza ek..heheheh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pa'kal je dominos xde area aku,klu x akulah pesaing terdekat ko nana,hahahahah,tahniah weh..rezeki golek2

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tenkiu2 tu beg IJN anak kak azman bawa g skolah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahaha bese la klw pose mmg gitu cpt terpengaruh ahahahah
kotak je ada wei ahahha

Nana said... [Reply to comment]

sweet darling-hehehe bez kan?rejeki amin2

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha adoila..adakah sebab gambar2 kami yg begitu rakus makan piza buat korang terpengaruh??hehehe ok cpt2 wat en3 nk tgk pizza hehehe

Nana said... [Reply to comment]

gie-tenkiu....hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh pastu lagi satu ceria sebab free kan hahahah tu pasal suka tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...