MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 11, 2010

korang nak FM ke?

hehe aku rasa ramai yang tak perasan kot aku wat teka2 tadi tu..ramai plak yg tertinggal keteapi ek....hehe..

ok la disebabkan aku ni baik hati..esok aku akan wat lagi satu teka2 utk korang..sebab aku ada lagi satu fridge magnet tu..memang saje beli lebih...

esok pagi2 korang kena alert ok...esok aku akan buat lama skit..kalau tadi aku kasi tempoh jawap 4 jam je kan..esok aku panjangkan sket masa dia..

so kepada sape2 yang xde peluang menang tadi tu..korang bole try lagi esok k...ELI awak xbole join dah...sebab dah menang tadi hehehe...

tunggu esok yea kengkawan...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

nakkkkkkkkkkkkkkk FM freeeeeeeeeeee

Adyshariz said... [Reply to comment]

ok..tungguu esok

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang tak tau pun pasal teka2 tu..alih2 tgk eliza jadi pemenang...alahai...

tunggu esok!!!

Cute MuM said... [Reply to comment]

ok...
tgu esok...

zura@iwan said... [Reply to comment]

wokeh...nnti try..hikss

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

nanak, nak FM tu.....esok wat sampai ptg sebab ros bleh online time ayra tido je... dlm kol 3 lebih baru dia tido...hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ok...selamat mencuba nasib kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...